Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 20 Lomax nestačil na osmičku mladíků Kocourů ze Skořenic a v bojovném utkání nakonec podlehl 2:4!

Lomax Česká Třebová – článek 20 Lomax nestačil na osmičku mladíků Kocourů ze Skořenic a v bojovném utkání nakonec podlehl 2:4!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Lomax nestačil na osmičku mladíků Kocourů ze Skořenic a v bojovném utkání nakonec podlehl 2:4!

Vytvořeno:19. 2. 2024, 14:53   (upraveno 19. 2. 2024, 14:57)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Další finálový soupeř Lomaxu skořeničtí Kocouři přicestoval na zápas pouze s osmičkou mladíků, kteří ale zápas zvládli na výbornou. Lomax se zmátořil pouze ve druhé třetině, kdy měl herně více ze hry a dosáhl i na vyrovnání. Více výborný gólman Andrej Češka soupeři nedovolil. Nakonec rozhodla fatální chyba Lomaxu při rozehrávce a v závěru Kocouři potvrdili zaslouženou výhru další brankou.

Lomax Česká Třebová - Kocouři Skořenice 2:4 (0:2, 2:0, 0:2)

   Lomax rozhodně svého soupeře nepodcenil, přestože Kocouři nastoupili pouze s osmičkou hráčů. Vesměs to ale byli bývalí junioři Chocně a jejich rychlost na soupeře platila.  Bohužel hned v úvodu se Kocourům naskytla přesilovka, kterou zužitkoval po asistenci Jana Daleckého Luboš Šeda - 0:1. Lomax oplácel protiútoky, ale překonat brankáře Andreje Češku se nedařilo. Naopak na konci 10. minuty se prosadil Daniel Fišer a z jeho přihrávky zvýšil Tomáš Bárta na 0:2.

   Českotřebovský celek ve druhé třetině zrychlil hru a zpřesnil rozehrávku. Vypadalo to, že mladíkům ze Skořenic docházely síly a ve 22. minutě Lomax udeřil. Michal Schlögl zatáhl puk do útočného pásma, jeho přihrávku prodloužil Jan Šíma na Oldřicha Čevoru, který pohotově snížil na 1:2. Ve 27. minutě se prosadil v útočném pásmu Adam Telecký, našel u branky zcela volného Michaela Reslera, který srovnal stav na 2:2.

   Rozhodnout se mělo v posledním dějství. Lomax byl na koni. Oldřich Čevora dvakrát minul prázdnou branku, několikrát se opět vyznamenal mladíček v brance Kocourů Andrej Češka, ale i na druhé straně Pavel Peterka několikrát dobře zasahoval. Ve 34. minutě ale zachytil Pavel Broulík rozehrávku Oldy Čevory na vlastní modré čáře a po jeho přihrávce vrátil Skořenicím vedení Milan Doležal - 2:3. Ve 39. minutě předvedli Kocouři další rychlý brejk a po asistenci Daniela Fišera pečetil výhru opět Milan Doležal - 2:4.

   Fakta - branky: Oldřich Čevora, Michael Resler - Milan Doležal 2, Luboš Šeda, Tomáš Bárta. Asistence: Jan Šíma, Adam Telecký - Daniel Fišer 2, Jan Dalecký, Pavel Broulík. Vyloučení: 4:3, využití: 1:0. Rozhodčí: Karel Melichar, Tomáš Havránek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Tomáš Bezdíček (2), Vlastimil Crha, Oldřich Čevora (2), Martin Dobeš, Stanislav Husák, Michael Resler, Michal Schlögl, Jan Šíma (2), Adam Telecký, Martin Zatočil (2). Sestava - Kocouři Skořenice: Andrej Češka - Tomáš Bárta (2), Pavel Broulík (2), Jan Dalecký, Milan Doležal, Daniel Fišer, Pavel Herman, Jaroslav Šeda, Luboš Šeda (2).

Komentáře k tomuto článku