Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 20 Těsná výhra nad Qantem Bystřec vykoupena vyloučením Martina Hapaly ml. a zraněním Michaela Reslera

Lomax Česká Třebová – článek 20 Těsná výhra nad Qantem Bystřec vykoupena vyloučením Martina Hapaly ml. a zraněním Michaela Reslera

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Těsná výhra nad Qantem Bystřec vykoupena vyloučením Martina Hapaly ml. a zraněním Michaela Reslera

Vytvořeno:13. 2. 2018, 19:50   (upraveno 6. 5. 2019, 8:19)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Celek ,,košíkářů" Qanto Bystřec se stal osudný pro Michaela Reslera (faul bez potrestání a naražená žebra vyžaduje klid minimálně tři týdny). Ani Martin Hapala si další zápas nezahraje, kdy naopak ne příliš tvrdý faul byl oceněn tvrdě trestem 5 + OK. Nutno dodat, že rozhodčí zápas nezvládali a viditelně ho jen chtěli rychle odehrát.

Lomax Česká Třebová - Qanto Bystřec 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)

Českotřebovský celek zahájil zápas náporem, ale brankář Qanta Libor Hrdina byl pozorný. Během první třetiny nakonec branka nepadla, jen ze strany Qanto bylo stále více nedovolených zákroků. Po jednom z nich zůstal po nájezdu Jana Hrdiny st. zezadu ležet na ledě s pohmožděnými žebry a vyraženým dechem za brankou Michael Resler. Hráči naštěstí přispěchali na pomoc, ovšem rozhodčí toto přehlédl, jako i mnoho dalších provokativních a zběsilých zákroků hráčů Qanta. Šancí Lomaxu bylo stále více a více, několikrát zahrozil i soupeř, ale nakonec vše vzal do rukou ve 22. minutě Michal Schlögl a po samostatném průniku otevřel skóre zápasu - 1:0.  Radost z branky ale trvala necelou minutu, protože po přihrávce Josefa Hrdiny srovnal stav na 1:1 Jan Hrdina ml. V dalším průběhu hry opět rozhodčí neviděl faul kolenem opět na Michaela Reslera a za pár minut už tekla i krev, kdy František Hrdina st. tentokrát nechtěně trefil ústa Michaela Reslera. Rozhodčí byli opět bohužel slepí, ale faulující hráč se zachoval férově a k faulu se přiznal a byl vyloučen na 2 + 2 minuty (patří mu náš obdiv). Ze zápasu už musel pro velké bolesti odstoupit Michael Resler, ale než se stačil přichystat k odchodu, tak zákrok Martina Hapaly ml. u mantinelu rozhodčí velmi přísně posoudil trestem 5 + OK. Trest tedy šel místo Martina ještě odsedět zraněný Michael Resler a Lomax dohrával utkání s osmi hráči. Ti předvedli nevídaný výkon. Ve 40. minutě přiklepl puk na útočné modré Tomáš Lesák na Michala Schlögla a ten opět bravurně obešel obránce a vrátil Lomaxu vedení - 2:1. Za další dvě minuty po velmi pěkné akci uvolnil Roman Ollé opět Michala Schlögla, který korunoval výhru Lomaxu dokončeným hattrickem na konečných 3:1.

Fakta - branky: Michal Schlögl 3 - Jan Hrdina ml., asistence: Tomáš Lesák, Roman Ollé - Josef Hrdina. Vyloučení: 5:6, navíc Martin Hapala ml. 5+OK. Rozhodčí: R. Matoušek, Pirkl. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Jaroslav Hamerník, Tomáš Lesák, Martin Hapala st. (2), Dušan Schlögl (2), Michael Resler, Roman Ollé, Michal Schlögl, Martin Hapala ml. (29), Miroslav Čech, Martin Krása (2). Sestava - Qanto Bystřec: Libor Hrdina - David Baum, František Hrdina ml., František Hrdina st. (4), Jakub Hrdina, Jan Hrdina st. (6), Jan Hrdina ml., Jiří Hrdina, Josef Hrdina, Petr Kalousek, Pavel Výprachtický, František Kulhánek (2).

Komentáře k tomuto článku