Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 20 Zklamaný Lomax potvrdil výhrou nad Eukanubou bramborovou příčku v 1. lize

Lomax Česká Třebová – článek 20 Zklamaný Lomax potvrdil výhrou nad Eukanubou bramborovou příčku v 1. lize

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Zklamaný Lomax potvrdil výhrou nad Eukanubou bramborovou příčku v 1. lize

Vytvořeno:23. 3. 2012, 0:08
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Před zahájením posledního duelu Lomaxu bylo jasné, že jen zázrak v podobě prohry ústeckého Proplastu s libchavským Strike by mohl přinést v případě výhry Lomaxu tomuto celku třetí místo, když celky Devilsu i Třebovice svém duely vyhrály. Ani Lomax neponechal nic náhodě a už v první minutě po rychlé akci Michala Schlögla a nahrávce Michaela Reslera překonal Jana Kašpara v brance Eukanuby Milan Vopařil - 1:0. Vedení Lomaxu vydrželo až do 13. minuty, kdy Petr Voleský uvolnil Radka Palána a ten vyrovnal na 1:1. Více ze hry ale měl i nadále Lomax a už v 17. minutě uvolnil na útočné modré Michal Schlögl Michaela Reslera a jeho blafák skončil vedoucím gólem Lomaxu - 2:1. I u další branky Lomaxu byl Michal Schlögl, když ideálně uvolnil Milana Tomeše a ten ve 34. minutě pečetil výhru Lomaxu na 3:1. Výborný výkon podal i brankář František Janda, který za svá záda pustil pouhou jednu střelu.

Lomax Česká Třebová - Eukanuba hokej Česká Třebová 3:1 (2:1, 1:0), vyloučení: 5:7

Branky a asistence Lomaxu: 1. Milan Vopařil (Michael Resler), 17. Michael Resler (Michal Schlögl), 34. Milan Tomeš (Michal Schlögl).

Vyloučení Lomaxu: Petr Blažek (4), Libor Hons (2), Jaroslav Hamerník (2), Dušan Schlögl (2).

Komentáře k tomuto článku