Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 21 Hattrick Honzy Juřiny proti Starmonu zajistil Lomaxu nejhůře páté místo!!

Lomax Česká Třebová – článek 21 Hattrick Honzy Juřiny proti Starmonu zajistil Lomaxu nejhůře páté místo!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

21 Hattrick Honzy Juřiny proti Starmonu zajistil Lomaxu nejhůře páté místo!!

Vytvořeno:20. 3. 2024, 12:19   (upraveno 20. 3. 2024, 12:33)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po téměř měsíční pauze nastoupil Lomax proti nováčkovi první ligy Starmonu Třebovice. Českotřebovský celek se musel obejít bez mnoha hráčů, ale po delší době nastoupil Aleš Nosál a po operaci letos poprvé i kapitán celku Martin Hapala a oba byli velkým přínosem pro mužstvo. Velký den měl navíc obránce Honza Juřina, který hattrickem doslova deklasoval celek Starmonu. Po bezgólové první třetině udeřil Lomax ve druhé třetině a čtyřmi góly si vytvořil dostatečný náskok, který do konce zápasu bez větších potíží udržel i díky spolehlivosti gólman Pavla Peterky!

Lomax Česká Třebová - Starmon Třebovice 6:3 (0:0, 4:1, 2:2)

   Lomax zahájil utkání ve velkém stylu náporem. Výsledkem toho byly tři nastřelené tyče, ale gólman Starmonu David Kolář odolával. Ovšem i Starmon několikrát zle zazlobil a brankář Pavel Peterka na druhé straně měl možná i víc zákrkoků, než-li jeho protějšek.

   Hned v úvodu druhé části uvolnil po devětačtyřiceti sekundách hry Michal Schlögl Oldu Čevoru a ten otevřel skóre utkání - 1:0. V 19. minutě se vyplatilo napadání Lomaxu v útočném pásmu a obránce doslova namazal puk na hůl Tomáše Bezdíčka, který pohotově využil situace a zvýšil na 2:0.  Lomaxu se začala dařit kombinace a Starmon najednou nevěděl, kde hráčům hlava stojí. Na začátku 21. minuty si najel Honza Juřina na nahrávku Oldřicha Čevory a zvýšil už na 3:0. Za necelé tři minuty šel do brejku Michael Resler, zpětnou nahrávkou z levé strany našel najetého Honzu Juřinu, který se ani v této situaci nemýlil a zvýšil už na 4:0. Ve 27. minutě se nepodařil pas Michaela Reslera na Tomáše Bezdíčka, puk zachytil ve středním pásmu Pavel Kopecký, předložil ho na hůl Jana Kopeckého, který se prosmýkl mezi obránci a blafákem překonal Pavla Peterku - 4:1. Do dalších dvou šancí se ještě dostal Olda Čevora, ale gólmana Starmonu nepřekonal.

   Naštěstí Lomaxu vyšel i nástup do posledního dějství. Za pětapadesát sekund po zahájeni zakombinpoval Lomax ve svém útočném pásmu a po nahrávce Tomáše Bezdíčka odpověděl dokončeným hattrickem Jan Juřina na 5:1. Ve 34. minutě šel do brejku Jan Šíma, ovšem jeho zpětná nahrávka v útočném pasmu našla hůl protihráce Jana Maršíka a ten v nájezdu přes bránícího Martina Hapalu předložil puk na Jana Kopeckého, který ho pohodlně zasunul z pravé strany za záda Pavla Peterky a snížil na 5:2. Ve 37. minutě poslal do brejku Vlastimil Crha Michala Schlögla a jeho přesná střela skonřila za zády Davida Koláře a upravil tak stav na 6:2. Ve stejné minutě ale fauloval Vlastimil Crha. Lomax zahájil oslabení výborně a dlouho držel puk na svých holích, ale přišla chyba, puku se zmocnil Jan Kopecký a po jeho nahrávce využil početní výhodu nakonec Pavel Kopecký a upravil tak stav na konečných 6.3. Výhra Lomaxu znamená pro Starmon jistotu konečného 7. místa a pro Lomax to, že skončí nejhůže na pátém místě.

   Fakta - branky: Jan Juřina 3, Oldřich Čevora, Tomáš Bezdíček, Michal Schlögl - Jan Kopecký 2, Pavel Kopecký. Asistence: Michal Schlöhl, Oldřich Čevora, Michael Resler, Tomáš Bezdíček, Vlastimil Crha - Pavel Kopecký, Jan Maršík, Jan Kopecký. Vyloučení: 3:0, využití: 0:1. Rozhodčí: Karel Melichar, Radim Matoušek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vlastimil Crha (4), Martin Hapala, Jan Juřina, Aleš Nosál, Oldřich Čevora, Michal Schlögl, Jaroslav Horák, Tomáš Bezdíček, Michael Resler, Jan Šíma, hráčská lavice (2). Sestava - Starmon Třebovice: David Kolář - Petr Havran, Tomáš Herynek, Ondřej Chadima, Tomáš Chadima, Martin Jiruf, Tomáš Jiruf, Jan Kopecký, Pavel Kopecký, Jan Maršík, Josef Mastík, Tomáš Sirový, René Štyndl, Pavel Urban.

Komentáře k tomuto článku