Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 22 Vedení 3:0 s Proplastem nestačilo a Lomax nakonec podlehl těsně 3:4!!

Lomax Česká Třebová – článek 22 Vedení 3:0 s Proplastem nestačilo a Lomax nakonec podlehl těsně 3:4!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

22 Vedení 3:0 s Proplastem nestačilo a Lomax nakonec podlehl těsně 3:4!!

Vytvořeno:24. 3. 2024, 18:51   (upraveno 24. 3. 2024, 19:12)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Odkládané utkání se nakonec odehrálo v pátek 22.3. Lomax při vlně nemocí a zranění hráčů dal nakonec dohromady devět hráčů. Přestože hráčská kvalita byla na straně Proplastu, tak Lomax předvedl velmi dobrý výkon, vedl dokonce 3:0, ale ani to nakonec nestačilo a necelé tři minuty před koncem obdržel čtvrtou branku a byla z toho prohra 3:4!!!

Lomax Česká Třebová - Proplast Ústí nad Orlicí 3:4 (3:1, 0:2, 0:1) 

   Českotřebovský celek se nezalekl zvučných jmen hráčů, kteří patřili v minulosti ke špičkám krajských přeborů a už ve 46. sekundě poslal odraženou střelu Oldy Čevory za záda brankáře Radka Ehrenbergera Miroslav Resler - 1:0. Ve 3. minutě ,,ulítl" po levé straně rychlík Adam Telecký, poslal puk před branku, kde ho usměrnil do branky Oldřich Čevora - 2:0. Lomax se nebál a dál pokračoval ve velké aktivitě. V 10. minutě uvolnil Michal Schlögl Adama Teleckého a ten upravil stav na 3:0.  Stačila však chvilka nekoncentrovanosti a po přihrávce Vladimíra Demla se protáhl přes obránce Lomaxu až před branku Libor Teplý a snížil na 3:1.

   V 18. minutě při hře 4 na 4 ztratil Lomax zbytečně puk a po přihrávce Marka Kalivody snížil na rozdíl jedinné branky Tomáš Zavřel - 3:2. Na konci 20. minuty poslal Vladimír Deml do brejku Tomáše Zavřela a ten vyrovnal na 3:3. Další dvě vyložené šance nevyužil bohužel Oldřich Čevora, ale i Pavel Peterka předvedl velmi dobré zákroky při příležitostech Proplastu.

   Rozhodnutí mělo přijít v posledním dějství. Další šanci promarnil Oldřich Čevora a po velmi pěkném průniku trefil Miroslav Resler horní tyč. Dvě a půl minuty před koncem utkání po závaru v obranném pásmu Lomaxu prostrčil puk Vladimír Deml na Lukáše Demla, který ho propasíroval za záda Pavla Peterky - 3:4. V závěru zkusil Lomax i hru bez brankáře ovšem marně...

   Fakta - branky: Miroslav Resler, Oldřich Čevora, Adam Telecký - Tomáš Zavřel 2, Libor Teplý, Lukáš Deml. Asistence: Oldřich Čevora, Adam Telecký, Michal Schlögl - Vladimír Deml 3, Marek Kalivoda. Vyloučení: 3:2, bez využití. Rozhodčí: Holub, Havánek. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Vlastimil Crha (2), Oldřich Čevora, Jaroslav Horák, Jan Juřina, Michael Resler (2), Miroslav Resler, Michal Schlögl, Jan Šíma, Adam Telecký (2). Sestava - Proplast Ústí nad Orlicí: Radek Ehrenberger - Vladimír Deml, Lukáš Deml, Marek Kalivoda, Petr Kvasnička, Libor Šafář, Libor Teplý (2), Jiří Trnka, Miroslav Váně ml., Tomáš Zavřel, hráčská lavice (2).

Komentáře k tomuto článku