Spoluhráči.cz klub Lomax Česká Třebová dokumenty a články 23 Lomax vzdoroval Calibře první třetinu, ovšem obrana zkolabovala ve druhé části. Nakonec z toho byla prohra a deset obdržených branek!

Lomax Česká Třebová – článek 23 Lomax vzdoroval Calibře první třetinu, ovšem obrana zkolabovala ve druhé části. Nakonec z toho byla prohra a deset obdržených branek!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

23 Lomax vzdoroval Calibře první třetinu, ovšem obrana zkolabovala ve druhé části. Nakonec z toho byla prohra a deset obdržených branek!

Vytvořeno:24. 3. 2024, 20:18   (upraveno 24. 3. 2024, 20:51)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Po prohře s Proplastem bylo jasné, že Lomax končí na pátém místě bez ohledu na výsledek posledního utkání. Se setavou byly opět problémy a nakonec nastoupilo opět pouze devět hráčů! Soupeř - českotřebovská Calibra - motivaci měl a potřeboval k druhému místu minimálně dva body a ty po velmi dobrém výkonu získal!

Lomax Česká Třebová - Calibra Česká Třebová 5:10 (1:1, 1:5, 3:4)

   Vstup do zápasu vyšel Calibře a už ve 2. minutě se individuálně prosadil Martin Voleský a bylo to 0:1! V 5. minutě ale bylo po asistenci Jana Šímy a střele Oldřicha Čevory vyrovnáno na 1:1. Více ze hry měla Calibra, ale Lomax dlouho odolával šancím soupeře.

   Až po změně strany v 15. minutě uvolnil Radek Bečvář Vojtěcha Palána a ten vrátil Calibře vedení - 1:2. Na začátku 18. minuty se po přihrávce Stanislava Kraitla prosadil Michael Šimončič a zvýšil na 1:3. Lomax odpověděl v 19. minutě, kdy Oldřich Čevora využil nabídku Stanislava Husáka a snížil pohotově na 2:3. Závěr druhé části ale Lomaxu hrubě nevyšel. Ve 24. minutě odpověděl tvrdou střelou Martin Voleský po asistenci Jakuba Leschingera na 2:4. O minutu později po akci Martina Voleského střílel přesně Michael Šimončič - 2:5 a za další tři minuty se individuálně prosadil Pavel Skuček a uzavřel tak druhou část na 2:6. Rozhodečí pak Calibře ještě neuznali gól za kopnutí puku do branky...

   Ve třetím dějství se Lomax snažil s výsledkem něco udělat a ve 34. minutě po přihrávce Michaela Reslera zasunul puk do odkryté branky Adam Telecký - 3:6.  Ve 37. minutě bylo ještě lépe. Po přihrávce Jana Šímy skóroval Martin Hapala a snížil na 4:6. Ani ne za minutu ale po rychlé kombinaci Pavla Skučka dokončil svůj hattrick Martin Voleský na 4:7. Ve 40. minutě si to oba zopakovali a po další asistenci Pavla Skučka skóroval opět Martin Voleský i počtvrté - 4:8. To hráče Lomaxu zcela ochromilo a ve 41. minutě přišla další rána. Po brejku Martina Voleského se trefil Michael Šimončič a také dokončil svůj hattrick v utkání - 4:9. Za dalších jedenáct sekund ujel obraně Lomaxu Jiří Glac a Vojtěch Palán dotočil desítku - 4:10. Poslední slovo měli ale hráči Lomaxu. Ve 42. minutě po přihrávce Oldřicha Čevory vsítil poslední gól sezóny s chutí hrající Jan Šíma - 5:10.

   Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Adam Telecký, Martin Hapala, Jan Šíma - Martin Voleský 4, Michael Šimončič 3, Vojtěch Palán 2, Pavel Skuček. Asistence: Jan Šíma 2, Stanislav Husák, Michael Resler, Oldřich Čevora - Pavel Skuček 2, Martin Voleský 2, Radek Bečvář, Stanislav Kraitl, Jakub Leschinger, Jiří Glac. Vyloučení: 2:1, bez využití. Rozhodčí: Havránek + 1. Sestava - Lomax Česká Třebová: Pavel Peterka - Martin Dobeš (2), Martin Hapala, Vlastimil Crha, Adam Telecký (2), Oldřich Čevora, Stanislav Husák, Jaroslav Horák, Michael Resler, Jan Šíma. Sestava - Calibra Česká Třebová: Milan Beneš - Radek Bečvář, Jiří Glac, Stanislav Kraitl (2), Jakub Leschinger, Miroslav Pachl, Radek Palán, Pavel Skuček, Michael Šimončič, Martin Voleský. 

Komentáře k tomuto článku