MFK Havířov 92

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub MFK Havířov 92 dokumenty a články Brušpek 1:2 (0:1)

MFK Havířov 92 – článek Brušpek 1:2 (0:1)

Možné akce:
profilové foto Libor Posadovský
Libor Posadovský

Brušpek 1:2 (0:1)

Vytvořeno:24. 10. 2010, 21:32
Autor:Libor Posadovský
Možnosti
Anotace:

Kluci JO ! Bojovali jste a zase nám chyběl ten kousek k výhře. Pája nás dnes podržel , sice jedno nešťastné spadnutí po skvělých zákrocích a potom jsme opět museli dohánět a nakonec to Božka jednou vymetl a dalo se to aspoň  srovnat když to bylo i na výhru !!!!!

Všem se musím omluvit , že jsem to byl já kdo napsal vzkaz pro Denise tak , že mě nepochopil a došel pouze jako divák . Tedy se mu omlouvám, že jsem na něj i vyjel , že nedošel . Příště budu konkrétní.

nemůžu se zbavit dojmu, že kdyby se zlepšila treninková morálka tak bychom to byli schopní hrát suvereně někde uprostřed . Dřímal nestíhá chodit , Pasta to taky nedává a vzdá to hned pokud není nasazený. A Klimka snad ani nebudu jmenovat. Místo aby zabrali tak se na to vyser....... I já mam nad sebou vedení klubu a musím si obhájit proč stavím toho a ne toho a i výkony jednotlivců a jejich účast na treninkové přípravě.

Myslel jsem že se dáte jako parta dokupy ale pořád se to nelepší. Honza s Kubou Strakym a Majorem se chytli a doufám že zbytek se přidá !!!!!!

Tak bude nutné sformovat svoje síly na čtvrtek do Vítkova a doufám že se nám tam podaří konečně urvat body !!!!!

Harry

 

Komentáře k tomuto článku