MOE´S

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub MOE´S dokumenty a články MOE'S:Klabava "B"

MOE´S – článek MOE'S:Klabava "B"

Možné akce:
profilové foto Jaroslav Gubiš
Jaroslav Gubiš

MOE'S:Klabava "B"

Vytvořeno:14. 9. 2009, 13:54
Autor:Jaroslav Gubiš
Možnosti
Anotace:

Vážení spoluhráči, přátelé, fanoušci. Rok se s rokem sešel, sezona se sezonou jakbysmet. V neděli 6. září 2009 byl zahájen další ročník Plzeňského futsalu – a mužstvo Moe’s samozřejmě nemohlo chybět.

Po loňském nepovedeném ročníku jsme se opět ocitli na samém dně všech soutěží, ve 4.B třídě. Naším prvním soupeřem bylo mužstvo Klabava B, s jejímž áčkem jsme nikdy nevyhráli. Chtěli jsme tedy tuto nepříznivou statistiku změnit. Do utkání jsme nastoupili v poměrně silné sestavě. Do svatyně se postavila naše nová letní posila Lukáš „Hrubajz“ Hrubý. Obrannou zeď tvořili Jarda „Jerome“ Gubiš, Ondra „Slůně“ Havel, Miloslav „Reflux Mýla“ Kepka a Pavel „Díra“ Terč. Do útočné linie byli nasazeni Vladimír „Siro“ Sirotek, Adam „Tůně“ Havel, Jan „Guvol“ Gubiš a o hodinu později dorazivší Radek „.....“ Havel.

V úvodních minutách se oba celky spíše oťukávaly, přesto si dokázaly vytvořit několik šancí. Golmani však byli na svých místech. Bohužel jsme po ztrátě na středu poprvé inkasovali my. 0:1. Ale za dvě minuty se nám podařilo srovnat, když po krásné akci nedal Vladimír „Siro“ Sirotek soupeřovu golmanovi šanci. 1:1. Od této chvíle byl na hřišti jen jeden tým – Moe’s. Adam „Tůně“ Havel zesměšnil soupeřovu obranu, obešel i brankáře a vsítil gól. 2:1. Pak se opět zaskvěl Vladimír „Siro“ Sirotek, 3:1. Do konce poločasu se ještě prosadil zástupce obranné linie Jarda „Jerome“ Gubiš, a to dokonce hne dvakrát a dvakrát jeho oblíbeným bodlem. V závěru poločasu se však soupeři podařilo snížit, což nás ještě mohlo docela mrzet. O poločasové přestávce se totiž museli odebrat plnit své jiné fotbalové povinnosti střelci čtyř našich branek, Vladimír „Siro“ Sirotek a Jarda „Jerome“ Gubiš. Na začátku druhého poločasu jsme se dostali do několika gólových příležitostí, žádnou se však nepodařilo zužitkovat i díky skvělým zákrokům soupeřova brankáře. Soupeř byl velmi odhodlaný s pro něj nepříznivým stavem něco udělat, a tak jsme se celý poločas úporně bránili. Přesto se však soupeři podařilo snížit na rozdíl jediné branky, a to dobrých 15 minut před závěrečným hvizdem. Velmi nás mohly mrzet nevyužité šance, kterých jsme si vytvořili dobrých deset. Naštěstí pro nás se už skóre nezměnilo, ačkoli posledních pět minut nás soupeř nepustil za půlku, nastřelil tři tyče, břevno a Hrubajze, který předvedl několik nadlidských zákroků.

Z prvního utkání jsme tedy vytěžili tři body, důležité vzhledem k našim postupovým ambicím. Příští utkání se uskuteční již tuto neděli od 14:00 na umělce ve Štruncových sadech. Soupeřem nám bude tým Oranjes B, který minule prohrál 1:13. Doufám, že navážeme na úspěch v prvním kole a ze soupeře naděláme poníženou sekanou.

S vřelým pozdravem ve spolupráci s Josefem Kotyzou

František Frolík, sekretář klubu

Komentáře k tomuto článku