Spoluhráči.cz klub NBK Letos Naposled? kalendář akcí Nebruslařský Vánoční Večírek

NBK Letos Naposled? – Nebruslařský Vánoční Večírek

Možné akce:

Nebruslařský Vánoční Večírek

Kdy:Pátek 6. 12. 2019 19:00
Kde:Stará Promiň
Popis akce:

Drazí nebruslící kamarádi,

 
rok se s rokem sešel a opět přichází vrchol sezóny aneb důvod proč ten hokej pořád ještě hrajeme. Ano, řeč není o ničem menším, než o našem milovaném Vánočním večírku. Myslíme si, že už jsme vás napínali dost dlouho, proto posílám pár základních informací.
 
KDY: 6.12. 19:00 (občerstvení v podobě řízečků, welcome drinku a možného příchodu kouzelníka od 20:00)
KDE: Měli jsme nabídky salónku v Lokálu, salónku v Červeném Jelenovi, celé podzemí v BlackDog, ale po tajném hlasování jsme se demokraticky rozhodli pro nejvyhlášenější dostupnou restauraci v Praze STARÁ PROMIŇ Pod Jarovem 2812, 130 000 Praha 3. (rozhodující hlas pro Starou měl Bláhyč)
PROGRAM: Na večer je nachystaný program ve formě hospodského RYCHLO-PĚTIBOJE, kde se vítěz může těšit na na aboslutně nehodnotnou cenu. PŘEDÁVÁNÍ DÁRKŮ - i letos budeme pokračovat v tradici předávání dárků a vzhledem k tomu, že pořádné nadílky jsme dostali v posledních dvou zápasech, tak pro změnu si předáme nadílky malé. Proto poprosím, aby všichni přinesli 1 dárek v hodnotě do 100 Kč, které si následně náhodně vylosujeme. Celý program bude samozřejmě prokládán dostatečným množstvím alkoholu a všeobecným posměchem Šnajdymu, který je za 4 zápasy v listopadu asi -19. 
 
Vstupné na akci bude na místě vyměřeno finančním výborem (cca 150 Kč). Na spoluhráčích vytvoříme akci, abychom věděli s kolika lidma počítat, tak se prosím přihlaste nebo odmítněte. Kdyby náhodou někomu nedošel mail, tak mu to prosím přepošlete.

S láskou váš neustálě chamtivý finanční ředitel,

Záhora
Viva la NBK!
Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (16) Radek Zahorovsky, Ondřej Kohout, Lukas Zilik, Fanda Suchan, Michal Černý, Ivan Štefek, Jakub Dušek, Petr Nykl, Ján Chocholáček, Jakub Šnejdr, Richard Hampl, Aleš Vondřejc, Jan Bláha, Martin Valášek, Tomáš Hlaváč, Jiří Bureš
Nezúčastnili se (6) Roman Cmunt, Petr Pachovsky, Jan Radil, Boris Nestrašil, Tomáš Verner, Jakub Sekanina
Zadal:Radek Zahorovsky, 28. 11. 2019, 11:27
Možnosti

Komentáře k této akci