NK DOGGIES

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub NK DOGGIES dokumenty a články viděl jsem okem zkušeným

NK DOGGIES – článek viděl jsem okem zkušeným

Možné akce:
profilové foto Martin Mošovský
Martin Mošovský

viděl jsem okem zkušeným

Vytvořeno:23. 9. 2013, 7:46
Autor:Martin Mošovský
Možnosti
Anotace:Radomyšl D vs. Doggies 2:4 (6:8)

K jednomu z posledních utkání sezony jsme vyjeli do Radomyšle. Čekal nás sice věkem převyšující soupeř. Teda všechny převyšující až na stařečka Ještěra, ale zkušenost mluvila jasně pro domácí.

Jak říkají nohejbalisté „mají to v noze a hrají hlavou“. No, ale tentokrát přišli domácí o body, když narazili na bodů chtivé „pejsky“. Nebyl to lehký zápas a až utkání trojiček rozhodovalo že jsme bralizasloužené body.

V našem mužstvu vyčníval jako vždy (nejen velikostí) ale i výkonem Móša, ale ostatní mu zdárně sekundovali ať už Slámič, Luboš nebo „mončičák“ Líba. Móša hrál s takovou zarputilostí že podcenil v jednom okamžiku kluzký terén a svou „jateční“ váhu složil k zemi. Nikdo se ale ani neusmál a trnuli jsme hrůzou zda si nepřivodil nějaké zranění (nešlo o to, že by oslabil naše mužstvo, ale hlavně mužstvo házené HBC Strakonice, kde je rovněž klíčovou postavou), ten však vyskočil jako rybička a míč se Slámičovo pomocí uhráli.

Na utkání byl přítomen i kameraman a fotograf v jedné osobě Dan a tak se snad nějaké slušné video a fotky objeví na našem klubovém webu. (poz.redakce - videa nepoužitelná)

Teď nás čekají ještě dva zápasy a máme zase po sezóně a před sebou tolik „oblíbenou“ zimní přípravu.

 

Hoď na to voko a snad to bude OK

(s láskou a srdcem věrným pejskům Ještěr)

Komentáře k tomuto článku