Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Notorlet potvrdil roli favorita

Notorlet Lázně – článek Notorlet potvrdil roli favorita

Možné akce:
profilové foto Michal Novák
Michal Novák

Notorlet potvrdil roli favorita

Vytvořeno:27. 4. 2010, 14:16
Autor:Michal Novák
Možnosti
Anotace:4. kolo 2. milovické ligy - jaro 2010

Notorlet potvrdil roli favorita

Milovice – Ve 4. kole druhé Milovické ligy čekal na Notorlet relativně lehčí soupeř, který však v minulém kole překvapil favority ze Starobrna B a uloupil jim všechny tři body. Protivníkem nebyl tedy nikdo jiný než FC Nekopnem si. Lázním chyběl jak zraněný nejlepší střelec Rulc, tak opět i brankářská „jednička“ Špaček.

Notorlet Lázně – FC Nekopnem si 4:2 (2:2)

     Úvod utkání byl jako z říše snů a už po několika vteřinách šel Notorlet do vedení, když střelu Nováka dorazil Bělík T. O to těžší byl pak návrat do reality. Po chybě Nováka, který podcenil napadajícího útočníka bylo srovnáno na 1:1. Další rána pro Lázně přišla po přímém kopu hostů. S prostřelenou zdí ve složení Novák-Bělík M. nemohl brankář Málek nic dělat a FCN šli do vedení. Notorlet si tak vyzkoušel jaké to je prohrávat a proto šel mohutně za vyrovnáním. Nejprve však hlavní rozhodčí neuznal gól Nováka po radě čárového rozhodčího z důvodů příliš dlouhého rozehrávání autu. Domácí to nepoložilo a ještě do přestávky to bylo 2:2. Přihrávku Nováka zužitkoval nováček střelecké listiny za Notorlet útočník Hnát.

Vstup do druhé části střetnutí vyšel lépe Lázním. Únik Nováka po pravé straně se dočkal gólového zakončení a ten tak alespoň částečně napravil zaváhání ze začátku utkání. Zápas byl stále otevřený a sebemenší chyba mohla přesunout misky vah na jednu či druhou stranu. Nakonec to byl opět Hnát, který přinesl klid na kopačky Lázní, když těsně před koncem zvýšil na 4:2 a dokázal, že dnes konečně nestřílel slepými náboji. Příští kolo bude úplně z jiné kategorie. Čekají nás rozjeté United Milovice, které nám na hřišti nedají ani chvíli dýchat. Děkujeme fanouškům za podporu , kterou budeme určitě potřebovat i příští středu!!!

Branky: 1. Bělík T., 12. a 38. Hnát, 22. Novák

Sestava: Málek - Malý, Stolnyi, Novák, Bělík M. – Kalužík, Brtek, Hnát, Bělík T., Jedlička, Hráč zápasu: Hnát Tomáš

Autor: Michal Novák

Komentáře k tomuto článku