Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Notorlet utrpěl vítězství

Notorlet Lázně – článek Notorlet utrpěl vítězství

Možné akce:
profilové foto Michal Novák
Michal Novák

Notorlet utrpěl vítězství

Vytvořeno:19. 6. 2010, 12:11
Autor:Michal Novák
Možnosti
Anotace:11. kolo 2. Milovické ligy - jaro 2010

Notorlet utrpěl vítězství

Milovice – V 11. kole 2. Milovické ligy byl k vidění souboj prvního Notorletu a předposlední Torcidy. Mělo jít tedy o jasnou záležitost. Průběh utkání ale ukázal opačnou realitu.

Notorlet Lázně – Torcida AC 5:3 (1:1)

V utkání byli překvapivě aktivnější hosté Notorlet nevěděl, kam dřív skočit. První kdo se radoval ze vstřelené branky byla zaslouženě Torcida, když střela schovaná za obráncem skončila v bráně. Hra se po té vyrovnala a Lázně se začaly dostávat do hry. Výsledkem bylo vyrovnání chvíli před přestávkou, o které se postaral Brtek – 1:1.

V druhé půli vlétli hráči Notorletu na svého soupeře jako tornádo a výsledkem byli tři branky v rozmezí dvou minut. Útočné komando Rulc – Hnát se podělilo o branky v poměru 2:1. Hned v zápětí však opět obrana domácích chybovala a bylo to 4:2. To se však nelíbilo nejlepšímu hráči domácích Hnátovi a zvýšil na 5:2. Další rána pro špatně hrající defenzivní řady Lázní přišla ve 32. minutě – 5:3. Ve zbytku zápasu bylo vidět ještě mnoho střeleckých pokusů, ale brankáři už za svá záda nepustili ani jeden balon. Notorlet tak i po rozporuplném výkonu získali tři body a přiblížili se postupu. V dalším střetnutí čekají Lázně AC Dřeváci, kde musí notorletští předvést mnohem lepší týmový výkon!

Branky: 16. Brtek, 21. a 21. Rulc, 22. a 29. Hnát

Sestava: Suchánek – Novák, Bělík M., Stolnyi, Skalický – Hnát, Rulc, Brtek, Jedlička, Bělík T.

Muž zápasu: Hnát Tomáš

Autor: Michal Novák

Komentáře k tomuto článku