Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Povinnost splněna - 3 body jsou doma

Notorlet Lázně – článek Povinnost splněna - 3 body jsou doma

Možné akce:
profilové foto Michal Novák
Michal Novák

Povinnost splněna - 3 body jsou doma

Vytvořeno:13. 4. 2010, 16:33
Autor:Michal Novák
Možnosti
Anotace:2. kolo 2. Milovické ligyc - jaro 2010

Povinnost splněna – 3 body jsou doma

Milovice – V pondělní části 2. kola 2. Milovické ligy čekala Notorlet Lázně exprvoligová Topolka, která v 1. kola dostala výprask. Pro posílené Lázně tak zněl úkol jasně: Jedině vítězství!!!

Notorlet Lázně – Topolka 7:0 (4:0)

     Utkání mělo od začátku jasný a očekávaný vývoj. Hra se odehrávala většinou na polovině Topolky a hrálo se na jednu bránu. Jediné, co zůstávalo vyrovnané, bylo skóre. Notorletští se ne a ne prosadit. Uklidnění přišlo až ve 12. minutě, kdy se zpoza vápna trefil Novák. Do přestávky se pak v rozmezí několika minut zapsali na střeleckou listinu postupně Rulc, Bělík T. a Jedlička. Na ukazateli tedy svítil výsledek 4:0.

     Druhé dějství volně navázalo na první a nakonec nejlepší hráč utkání Rulc zkompletoval dvěma zásahy hattrick. Nejhezčí přišlo až na závěr. Starší z bratrů Bělíků Milan napřáhl za vápnem a krásně trefil růžek hostující branky. Gólman Notorletu Špaček, pro kterého to byl první start v lize navázal na první kolo a za svá záda nepustil jedinou střelu. Těch však moc nebylo. Mezírky v obraně se občas našly, ale vše bylo zlikvidováno. Za zmínku stojí i mnoho neproměněných šancí ze strany Lázní. Zejména Machovec má stále zvlhlý střelný prach a zřejmě svojí první trefu šetří na důležitější duely…;-) Jinak celý tým děkuje fanouškům za podporu.. :-) 

Branky: 12. Novák, 15., 21., 21. Rulc, 16. Bělík T., 19. Jedlička, 25.Bělík M.

Sestava: Špaček – Málek, Stolnyi, Novák, Skalický, Bělík M. – Brtek, Rulc, Hnát, Bělík T., Jedlička, Machovec

Komentáře k tomuto článku