Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Rozjetému Notorletu vystavili stopku Los Funďos

Notorlet Lázně – článek Rozjetému Notorletu vystavili stopku Los Funďos

Možné akce:
profilové foto Michal Novák
Michal Novák

Rozjetému Notorletu vystavili stopku Los Funďos

Vytvořeno:11. 5. 2010, 16:10
Autor:Michal Novák
Možnosti
Anotace:6. kolo 2. Milovické ligy - jaro 2010

Rozjetému Notorletu vystavili stopku Los Funďos

Milovice – Notorlet Lázně našel svého přemožitele až v šestém vystoupení ve 2. Milovické lize. Nestačil na dosud neporažené Los Funďos, které nastoupili v nejsilnější sestavě. Lázním chyběli opět brankář Špaček a útočníci Rulc s Machovcem. Až tento zápas ukázal, že jejich nepřítomnost hraje s takovýmito soupeři klíčovou roli.

Notorlet Lázně – Los Funďos 1:3 (1:1)

Utkání jasně ukázalo, že se jedná o souboj prvního se třetím. Začátek vyšel lépe vedoucím Lázním a v 7. minutě se po přečíslení nemýlil v zakončení Malý. Hra se po té vyrovnala a domácí obranu pomalu ale jistě začali zaměstnávat nepříjemní útočníci Funďos. Vyrovnání se jim povedlo v tu nejhorší dobu pro Notorlet. Gólem do šatny ze standardní situace poznamenal sebevědomí Lázní natolik, že do ruhého dějství vstoupil úplně jiný tým.

Druhý poločas byl vidět úplně opačný obrázek než na začátku střetnutí. Ten kdo měl psychicky navrch byli Funďos, což se nakonec projevilo i na skóre 1:2. Notorlet po té několikrát nebezpečně avšak neúspěšně zahrozil, ale vytvoření nějaké příležitosti stálo mnoho sil, které pak chyběly v závěru utkání, kdy se musel dohánět už dvougólový náskok. Funďos tak zaslouženě sesadili Notorlet z prvního fleku, kam se po těsné výhře vyhoupl Milen. „Dnes jsme na ně prostě nestačili, ale alespoň nás to posadilo zpátky na zem a ukázalo nám to, že každý zápas je jiný a začíná výsledkem 0:0“, shodla se kabina Lázní.

Branka: 7. Malý

Sestava:  Málek – Malý, Novák, Skalický, Bělík M., Stolnyi – Brtek, Bělík T., Hnát, Jedlička, Kalužík

Muž zápasu: Michal Novák

Komentáře k tomuto článku