Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Senzační druhé místo čekal asi málokdo

Notorlet Lázně – článek Senzační druhé místo čekal asi málokdo

Možné akce:
profilové foto Michal Novák
Michal Novák

Senzační druhé místo čekal asi málokdo

Vytvořeno:23. 2. 2010, 13:20
Autor:Michal Novák
Přílohy:

fotogalerie triumf

Možnosti
Anotace:Milovice cup

Senzační druhé místo čekal asi málokdo

MILOVICE – Třetí únorová neděle přinesla první ostrý start pro celek NOTORLET LÁZNĚ, který se na umělé trávě v hale Milten zúčastnila Milovice cupu. Turnaje se zúčastnilo 7 týmů, mezi kterými byly mužstva druhá Milovické ligy, ale i jeden prvoligový zástupce FC Pivaři.

Notorlet Lázně – FC Nekopnem si 2:0 (Rulc 2)

Nervozita, neznalost prostředí a možná také počáteční nesehranost vyústila v rozporuplný začátek střetnutí. Po několika důležitých zákrocích notorletského golmana Špačka se Lázně probudily a výsledkem bylo několik šancí a trefených brankových konstrukcí. Ve druhé desetiminutovce se však domácí příznivci dočkali, když se trefil Rulc. FCN se po té hrnuli do útoku, avšak jistotu v podobě druhého gólu přidal po krásné akci opět Rulc, což znamenalo důležité první tři body.

United Milovice - Notorlet Lázně 0:2 (Brtek, Novák)

Do utkání vlétli lépe notorletští, když se po krásně na zadní tyč trefil Brtek. Utkání po té dostalo nový náboj a Milovice se tlačily dopředu. Lázně hrozily z brejků, které ale ne a ne proměnit. Pojistku přidal až v závěru po narážečce do prázdné brány Novák.

Lasvit - Notorlet Lázně 1:1 (Bělík T.)

První zaváhání Notorletu přišlo až ve třetím utkání. Začátek byl poznamenán kontroverzními verdikty „pana sudího“. Nejen Hráči, ale i někteří diváci se museli ujišťovat zda jsou na fotbale nebo někde na šipkách či jiném bezkontaktnímu sportu. První gól na turnaji, který dostal skvěle chytající Špaček, byl z pokutového kopu, který vyústil po závaru ve vápně a nestřelené ruce kapitána Skalického. Sporný okamžik však Notorlet nepoložil a ten hned začal podnikat útočné výlety na bránu Lasvitu. Snaha se vyplatila a střelu Nováka dorazil do odkryté brány mladší z bratrů Bělíku Tomáš. Nerozhodný stav vydržel do konce a Lázně ztratily dva body, které je pak v součtu stály mnohem více než si zprvu připouštěly.

Notorlet Lázně – FC Pivaři 1:0 (Málek)

Ve čtvrtém utkání se mezi sebou utkali nováček druhé ligy se stabilním účastníkem nejvyšší soutěže. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale více vyložených šancí měly Lázně. Obzvlášť obránce M. Bělík, který se vydal na výlet a trestuhodně minul zívající bránu. Nerozhodný stav trval přibližně do 12. minuty, kdy domácí Málek krásnou ranou z dálky vyhnal všechny pavouky ze šibenice hostující branky. Stav vydržel až do záverečného hvizdu a Notorlet si tak připsal skalp prvoligisty.

Torzo Hostivař - Notorlet Lázně 0:2 (Bělík M., Brtek)

Toto střetnutí přinesla souboj týmu reprezentující pražskou Hanspaulku a dosud neporaženého Notorletu. Favorita uklidnil brzký gól, když svoje zaváhání napravil starší z dvojice Bělíků – 0:1. Lehce za vápnem nabil svůj kanón a nekompromisně zavěsil pod víko. Hřebíček do rakve torza přidal do odkryté brány Brtek a připsal si tak druhý zářez na pažbě na turnaji. Notorlet Lázně – TK Milten 0:0 Jako by to pořadatelé tušili a poslední zápas mezi těmito kluby dali až na závěr turnaje. Oba týmy měly totiž stejnou bilanci 4 výher a jedné remízy. Skóre však hrálo ve prospěch Miltenu a tak ten kdo musel hrát na výhru byli notorletští. V sestavě TKM byl i exprvoligový gólman Pařízek, který se jak se nakonec ukázalo, stal nejdůležitějším článkem k úspěchu Miltenu. Notorlet byl jasně lepší, což bylo vidět zejména v počtu střel a držení míče. Přes všechnu snahu a tlak však zůstak Pařízek neprostřelen a uchránil tak potřebnou remízu pro svůj tým.

Milovice cup tak pro Notorlet skončil mírným zklamáním, ale po vyprchání emocí z posledního zápasu, byl turnaj hodnocen velmi kladně. Pohár za druhé místo byl velkým překvapením a celý tým se těší na další klání na umělé trávě v hale Milten. „Příště si jdeme pro zlato“! Slíbili hráči fanouškům.

Komentáře k tomuto článku