Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Válec Notorlet přejel i United

Notorlet Lázně – článek Válec Notorlet přejel i United

Možné akce:
profilové foto Michal Novák
Michal Novák

Válec Notorlet přejel i United

Vytvořeno:6. 5. 2010, 13:11
Autor:Michal Novák
Možnosti
Anotace:5. kolo 2. Milovické ligy - jaro 2010

                                 Válec Notorlet přejel i United

   Milovice – V pátém představení ve 2. Milovické lize se Lázním postavili do cesty domácí United Milovice. Utkání slibovalo vyrovnanou bitvu, jelikož oba týmy jeli na vítězné vlně z předchozích klání. Notorlet nastoupil bez dlouhodobě zraněného Rulce, obránce Malého a hrajícího vedoucího mužstva Skalického.

United Milovice – Notorlet Lázně 1:5 (0:2)

       Notorlet vlétl na svého soupeře ve velkém stylu a už v 5. minutě to bylo 0:2. Nejprve si po dlouhém pasu z autu připsal svůj první zářez na pažbě za Lázně Kalužík. Druhý gól padl z podobné situaci po rozehraném autu a hlavičkovou spolupráci mezi Hnátem a T. Bělíkem úspěšně zakončil druhý jmenovaný. Po té se do hry dostali i domácí, ale gólman Špaček vše pochytal.

       Vstup do druhého poločasu kopíroval začátek toho prvního. Notorletští rozhodli o vývoji utkání v rozmezí sedmi minut. Třetí gól přidal kapitán Novák a čtvrtou trefu si po individuální akci připsal Brtek. Pátý gól však přepsal dějiny Notorletu. Útočník Machovec si konečně vyměnil maketu svojí pušky za skutečnou zbraň a změnil historické tabulky. O chvíli se prosadili i United. Po rozehraném přímém kopu prostřelil hostující brankář vše co mu stálo v cestě. Opět se tak ukázala achilova pata Lázní, kterou je bránění přímých kopů. Po zbytek klání pak měly oba týmy spoustu šancí, ale žádná si už nenašla svoji cestu do sítě. Příští kolo bude opět patřit mezi ty těžké, kdy narazíme na dosud neporažené Los Funďos.

Branky: 2. Kalužík, 5. Bělík T., 22. Novák, 24. Brtek, 27. Machovec

Sestava: Špaček – Málek, Novák, Stolnyi, Bělík M. – Kalužík, Brtek, Hnát, Machovec, Jedlička, Bělík T.

Muž zápas: Michal Novák

Komentáře k tomuto článku