Notorlet Lázně

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Notorlet Lázně dokumenty a články Vítězství posunulo Lázně na čelo

Notorlet Lázně – článek Vítězství posunulo Lázně na čelo

Možné akce:
profilové foto Jakub Málek
Jakub Málek

Vítězství posunulo Lázně na čelo

Vytvořeno:23. 4. 2010, 12:00
Autor:Jakub Málek
Přílohy:

anketa Nejlepší hráč třetího kola?

Možnosti
Anotace:3. kolo 2. Milovické ligy - jaro 2010

Vítězství posunulo Lázně na čelo

Milovice - 3. kolo 2. Milovické ligy bylo pro Lázně konfrontací s týmem, se kterým se již před sezonou utkal na Milovice cupu. Střetnutí mezi Notorletem a Lasvitem tehdy skončilo nerozhodně 1:1, což v konečném účtování turnaje Lázně odsunulo na druhé místo. V tomto zápase tedy nešlo jen o body do druholigové tabulky, ale i o satisfakci. Lázně byly v kompletním složení až na brankáře Špačka.

Lasvit - Notorlet Lázně 2:6 (1:3)

     Už od úvodního hvizdu utkání bylo vidět, že tým Lasvitu hrál v hodně obměněné sestavě a s jednoznačnou taktikou, dlouhými balóny se dostat do vápna soupeře a tam se pokusit skórovat. Jak už je zvykem, favorité z Notorletu mají začátky vlažnější a déle jim trvá vstřelení první branky. Ani tento zápas nebyl vyjímkou. Nakonec se však hosté v 9. minutě dočkali, když trefou Rulce otevřeli skóre zápasu. O 3 minuty později svítilo na ukazateli už 0:2, kdy se po krásné příhrávce Malého nemýlil před odkrytou brankou Brtek. Poté ale přišla jiskřička naděje pro Lasvit, který snížil na 1:2 a Notorlet tak po 94 minutách v lize poprvé inkasoval. Naději hostů však pohřbil dvěma zásahy Novák, jehož zásahy olemovali konec prvního a záčátek druhého dějství.

     Pověstného "bůra" završil po kolmici Milana Bělíka Jedlička. O estetickou korekci skóre na 2:5 se postarali domácí po skvěle trefeném přímém kopu. Poslední slovo měl ale Notorlet, kdy se po kombinaci Kalužíka a Tomáše Bělíka prosadil druhý jmenovaný. V zápase měl Notorlet opět mnoho šancí, ale většina končila na výborném brankáři domácích. Lázně však opět bez výraznějších problémů zvítězili a stále čekají na soupeře, který je více prověří, tak jako tomu bylo v prvním kole v souboji s týmem SP Čelákovice. Navíc výsledky ostatních utkání zajistili Notorletu osamostatnění se v čele druholigové tabulky. Jinak celý tým opět děkuje fanouškům za podporu.. :-) 

Branky: 9. Rulc, 12. Brtek, 18. a 23. Novák, 29. Jedlička, 38. Bělík T.

Sestava: Málek - Malý, Kalužík, Stolnyi, Novák, Skalický, Bělík M. - Brtek, Rulc, Hnát, Bělík T., Jedlička, Machovec

Autor: Michal Novák

Komentáře k tomuto článku