Spoluhráči.cz klub DrD - Sekvojový les dokumenty a články Hrací den č. 3 (26.5.2010)

DrD - Sekvojový les – článek Hrací den č. 3 (26.5.2010)

Možné akce:
profilové foto Václav Radoň
Václav Radoň

Hrací den č. 3 (26.5.2010)

Vytvořeno:26. 5. 2010, 22:43
Autor:Václav Radoň
Možnosti
Anotace:

Třetí den pokračovalo putování za Remkem. Karn (Matěj) nás vedl směrem na severozápad. Cestou jsme potkali polovinu prasete (snězeno nějakým zvířetem). Večer jsme si udělali oheň, Karn ulovil srnku, kterou jsme si opekli a Imanuel kolem nás rozprostřel ty skvěle vonící houby :), takže jsme se klidně mohli vyspat. Alesar si přivolal svého orla jménem Orel.

Další den jsme vyrazili zase na severozápad, ale asi v poledne jsme se otočili a pomocí Orla jsme našli Remekovu chajdu. Ten nás pohostil a po dlouhé debatě se nám podařilo ho přesvědčit, že pokud splníme jeden úkol, tak se vrátí do vesnice, kde jim bude dělat "ochranu" proti škůdcům a bude jim poskytovat své bylinky za jídlo, obydlí, alkohol a prostě se o něj budou starat.

Ten úkol byl celkem prostý. Jít do jeskyně asi tři hodiny na sever a tam zabít nějakou šelmu, aby se Remek mohl dostat ke svítícím houbám, které by mohli sloužit jako svě+telný zdroj např. do luceren. Karn ale zjistil, že do Remkovy chajdy vede docela dost stop ze západu. Šli jsme podél nich a došli jsme k dřevěným palisádám. Narazili jsme na dva strážný, které se nám podařilo vystrašit, ale vrátili se s celou bandou, která nás zajala. Když jsme řekli, kdo jsme a odkuď jdeme, tak nás pustili a jejich vůdce (Churak) nás provedl po vesnici.

Byla to ta vesnice, o který už se zmiňovali vesničani (Orlak). Žilo v ní kolem padesáti horalů a horských trpaslíků. Kvůli tomu, že se vyhnuli válce, tak je zde rozložení mužů a žen 1:1. Byli jsme provedeni po vesnici. Nacházel se zde důl (cín a měď), kovárna s bronzovými zbraněmi a podzemí, kde pěstovali nějaké houby.

Nakonec nám Churak řekl, že pokud mu doneseme dopis od Pabla, tak vyžene Remka z chajdy.

Komentáře k tomuto článku