Spoluhráči.cz klub DrD - Sekvojový les dokumenty a články Hrací den č.8

DrD - Sekvojový les – článek Hrací den č.8

Možné akce:
profilové foto Vojtěch Šána
Vojtěch Šána

Hrací den č.8

Vytvořeno:16. 6. 2010, 23:19
Autor:Vojtěch Šána
Možnosti
Anotace:Hráli: Uftopflix, Immanuel, Jim

Tento hrací den probíhal v poklidném duchu, a až ke konci začal být akční.

    Tak z počátku družina vyzpovídala Anselma z jeho minulosti. Dozvěděla se, že o rodinu přišel v průběhu války, že se pak sám mstil jejím vrahům a možná to i trošku přehnal. Možná ho právě tohle trápí. Každopádně v nedávné době našel obchodníka v Gredosu (jen projížděl), který mu chtěl prodat cosi, co dříve patřilo Anselmovo zesnulé ženě a to byl katalyzátor jeho nových zlých stavů a vzpomínek. Jim ho obvinil z alkoholismu, kterým žádný problém nevyřeší a snažil se ho přesvědčit, aby se dal do výcviku místních chlapů (kterých je teda fakt hodně :D ) Nakonec Anselmo přeci jen vesnici opustil. Vykradl se ráno, bez rozloučení, ale Pillar prve podal zprávu, že ve vás vkládá svou důvěru a tím jste získali Pablův dům (Pablo mezitím za podivných okolností ten samý večer opustil vesnici. Možná ho i Pillar vyhnala. Údajně odešel do Orlaku), a pak svůj krásný železný dlouhý meč svěřil do rukou Tautmanovi, který ho vystavil v hospodě a tvářil se kolem něj náramně důležitě. Tautman se ráno zmínil, že Anselmo taky spálil svůj dům, který byl plný zásob alkoholu.

     Družina posbírala pár úkolů. Pro Tautmana nalovit kance/prasata 1ks = 5zl a zároveň by uvítal, kdybyste mu píchli s lovem nějaké ryby, která by se mohla nalézat v jezeře na jihu od vesnice (kdysi dávno se s někým vsadil, že je lepším rybářem, ale narazit na velikou rybu v řece není snadné). Za rybu tedy Tautman nabídl lahev kvalitního chlastu (Medovina, Whiskey.. dle přání). Další na řadu přišla Pillar, která si žádá zvláštní rostlinu. Je to popínavá rostlina, co se pne po stromech, má malé, kulaté, zelené listy, sytě rudé květy s 6ti okvětnímy plátky a k tomu má 5 tyčinek, které se spíš chovají jako malá živá chapadélka na lov hmyzu. Za tuto rostlinu nabídla celkem 10zl, protože věří, že během Vašich cest to nebude žádný problém ji najít. Potom jste se zastavili u koželuha - Prosiva, který Vás požádal o likvidaci místních "kočkopsů", kteří vážně obtěžují vesnici. Řekl, že 5 hlav jako důkaz by mohlo stačit. Za to nabídl pro každého člena družiny koženou zbroj. Navíc pověděl, že by od Vás koupil kůži z různých tvorů. Pak se také zmínil o dalším úkolu a to je likvidace neblaze proslulého hyenomutanta, který má v zubech silný jed a má na svědomí koželuhovo ženu. Za donesení jeho těla by Vám všem namísto kožených zbrojí udělal zbroje pobíjené.

     Družina nadšeně vyrazila směr Orlak a po cestě se vesele bavila florou a hlavně faunou, ze které se občas i připosrala. Za zmíňku stojí veselí chlupatí "slimáci", jak je nazval Ugtofplix, kteří měli údajně znásilnit Jima. Chvíli potom udělala slušný bordel, čímž na sebe přilákala smečku "kočkopsů", kteří Jima téměř nakrájeli na kousíčky a spíš jen zázrakem nakonec jen tak tak přežil.

Komentáře k tomuto článku