Sirotkova Devils

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sirotkova Devils dokumenty a články Devils - ASK 2:2

Sirotkova Devils – článek Devils - ASK 2:2

Možné akce:
profilové foto Ladislav Huryta
Ladislav Huryta

Devils - ASK 2:2

Vytvořeno:8. 3. 2010, 9:19
Autor:Ladislav Huryta
Přílohy:

fotogalerie Devils - ASK

Liga 35 - 2010 IV.kolo.xls

Možnosti
Anotace:sestava: Klimeš - Huryta(ŽK), Pojsl, Vetchý, Fuchs, Tuč(ŽK) - Švábenský, Čuba, Rozkošný, Kuzma, Černík, Hlaváč, Kadaňka, (Verner)

Devils - ASK 2:2 (1:0)

góly: Kuzma, Švábenský

sestava: Klimeš - Huryta, Pojsl, Vetchý, Fuchs, Tuč - Švábenský, Čuba, Rozkošný, Kuzma, Černík, Jerry, Kadaňka, (Verner)

Podle mě historické utkání, neboť v tak hojném počtu účast na zápase Devils nepamatuju - dokonce jsem přeplnil soupisku a musel nechat 2 hráče nenapsané.

První utkání se soupeřem, který je z dolní poloviny tabulky jsme začali s odhodláním, že musíme konečně bodovat. To se nám podařilo po dobrém výkonu zejména v první půli, kdy jsme se ujali vedení po střele Laca, který dokázal tentokrát z pravé strany vrátit odražený balón skrz brankáře. Po přestávce však soupeř přidal na důrazu měli jsme i štěstí, když jsme asi 2x vykopávali balón z prázné kasy (Laco) a hra dostávala nebezpečný charakter zvláště poté, co soupeř obdržel druhou branku od Roba, který dokázal od postranní čáry skórovat důraznou střelou přes vybíhajícího brankáře soupeře, který však souboj dohrál a hrubě fauloval. Jelikož rozhodčí fauly důrazně netrestali hra se místy zvrhla v menší potyčky což narušilo naše soustředění. Soupeři se podařilo nejprve snížit a my jsme znejistěli a začali kupit chyby v obraně, neboť jsme si nevěděli rady se soupeřovou hrou na vysunutého brankáře. Vedení jsme nakonec neudrželi typickým způsobem pro Devils, když soupeřův brankář v posledních sekundách ze zoufalství vypálil na bránu a jeho střela propadla nešťasně skrz Jeana do branky. To už odmítal hrát Pepa, který se několikrát stal terčem faulů hráčů ASK. Je potřeba říct, že jsme ztratili jasné vítězství, protože soupeř byl rozhozený, my jsme měli několik výborných šancí vedení zvýšit (CHlup a prázdná brána) a utkání se mohlo jen dohrát. Takhle jsme ztratili 2 body.

Komentáře k tomuto článku