Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články O.B. "A" - Bohdalov 3:1 (2:0)

SK Osová Bítýška – článek O.B. "A" - Bohdalov 3:1 (2:0)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

O.B. "A" - Bohdalov 3:1 (2:0)

Vytvořeno:13. 10. 2014, 9:52   (upraveno 13. 10. 2014, 9:53)
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

O.B. "A" - Bohdalov 3:1 (2:0) Branky: Navrátil A., Vařílek, Broža

Sestava: Hršel – Zeman (68. Dvořák), Trojan, Komínek, Laub, -Večeřa,P., Drápela ( 78. Večeřa J.), Navrátil M., Navrátil A. – Vařílek, Broža (90. Božek N.)

Prvních 25 minut se hrál vyrovnaný zápas od vápna k vápnu. Pak udeřila Bítýška. Po pěkné kolmici od Lukáše Broži se dostal za obranu Tonda Navrátil a mazáckým zakončení do vzdálenější šibenice potvrdil svou současnou střeleckou formu. Po pár minutách se od obrany Bohdalova odrazil míč proti noze Marka Navrátila, který bez rozpaků vypálil z 30 metrů přízemní bombu. Brankář soupeře ji s obtížemi vyrazil pouze před sebe. U odraženého míče byl nejrychleji další nejlepší střelec týmu Marek Vařílek a suverénně zvýšil na 2:0. Bohdalov se poté výbornou kombinační hrou dostal do tlaku, ale do poločasu už se stav nezměnil.
V druhé půli tlak hostů sílil. Všechny nebezpečné situace vyřešil Jarda Hršel, kterému také 2 krát pomohla tyč. Bítýška podnikala rychlé protiútoky a z jednoho z nich přišel 3 gól. Petr Večeřa poslal dlouhý balon za obranu. U míče byl první Lukáš Broža a prvním dotykem ho poslal nechytatelně do brány. Utkání bylo v podstatě rozhodnuto. Bohdalov snížil až v závěru z pokutového kopu.

Komentáře k tomuto článku