Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články O.B. "A" - Křižanov 1:0 (1:0)

SK Osová Bítýška – článek O.B. "A" - Křižanov 1:0 (1:0)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

O.B. "A" - Křižanov 1:0 (1:0)

Vytvořeno:25. 9. 2014, 8:22
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

O.B. "A" - Křižanov 1:0 (1:0) Branka: Navrátil Tonda

Sestava: Hršel – Dvořák (18. Bárta), Trojan, Komínek, Karmazín, Laub, Večeřa P. (85. Havlín), Navrátil A. (70. Kulík) Navrátil M. – Vařílek, Broža

Křižanov k nám přijel s vizitkou lídra soutěže, který ještě neprohrál. Na souboj se přišlo podívat velké množství fanoušků. Za jejich podporu moc děkujeme.
V první půli měl Křižanov herní převahu, ale naše defenziva skvěle dirigovaná Alešem Trojanem soupeři povolila pouze jednu šanci, kterou zlikvidoval Jarda Hršel. Naši hráči hrozili ze standardních situací. Po dlouhém autu Marka Navrátila se pověsil do vzduchu Milan Dvořák, ale jeho hlavičku zastavilo břevno. Milan se bohužel v 18. minutě zranil a musel ho nahradit Laďa Bárta. Obrana se musela přeskupit, ale pracovala stále bezchybně. Pak zafungovala bratrská spolupráce, když si na další dlouhý aut Marka Navrátila naběhl Tonda a dopravil míč do sítě. Do kabin se šlo za stavu 1.0.
V posledních 25 minutách začal tlak soupeře sílit, ale Bítýška hrozila z velmi nebezpečných brejků, které vedl hlavně neúnavný Marek Vařílek. Křižanov překonal naši obranu až 10 minut před koncem, ale velkou šanci opět bravurně zlikvidoval "MUŽ KOLA" Jarda Hršel. V závěru Bítýška podnikla další brejk, za obranu Křižanova se dostal Petr Večeřa a byl "sestřelen" zezadu. Obránce Křižanova dostal červenou kartu a bylo rozhodnuto. Naši hráči si vítězství zasloužili bojovným, obětavým a taktickým výkonem.

Komentáře k tomuto článku