Spoluhráči.cz klub SK Osová Bítýška dokumenty a články V.M "C" : O.B. "B" 2:3 (0:2)

SK Osová Bítýška – článek V.M "C" : O.B. "B" 2:3 (0:2)

Možné akce:
profilové foto Jan Večeřa
Jan Večeřa

V.M "C" : O.B. "B" 2:3 (0:2)

Vytvořeno:5. 9. 2014, 9:54
Autor:Jan Večeřa
Možnosti
Anotace:

V.M "C" : O.B. "B" 2:3 (0:2) Branky: Šimek 2 Večeřa J.

Sestava: Hršel, Sýkora,Dvořák, Havlík, Žák, Laub, Navrátil M., Večeřa J.,Rosický, Šimek, Kulík
Náhradníci: Jelínek, Božek N.

Z důvodu podmáčeného hřiště v Bítýšce se vyměnilo pořadatelství a zápas jsme odehráli v Jabloňově. Tam ovšem bylo hřiště ještě horší, takže víc než fotbal to byly bahenní lázně. Bítýška předvedla na těžkém terénu obrovsky bojovný a obětavý výkon. Hned v prvních minutách se oba týmy dostali do vyložených šancí, ale ty zůstali nevyužity. Druhou šanci Bítýšky už proměnil Mira Šimek, který se ocitl sám před brankářem. V dalším průběhu jsme se dostali do 6 dalších šancí, ale budˇ jsme je zahodili nebo výborně zasáhl brankář soupeře. Až po půlhodině se prosadil znovu Mira Šimek a vedli jsme 2:0. Soupeř si do poločasu vytvořil jednu šanci, kterou ale zlikvidoval Jarda Hršel. Do kabin se šlo za stavu 2:0.
V druhé půli již tak dos posílený soupeř poslal na hřiště další 2 hráče z béčka což se projevilo velkou převahou. Tu využil v 53. minutě střídající Honza Jakeš-2:1. Bítýška obětavě bránila a hrozila s brejků a standardních situací. Jednu z nich ve 67. minutě zahrával na zadní tyč Mira Šimek a tam jeho centr poklidil do sítě Honza Večeřa - 3:1.
Supeř už dokázal jen snížit s nepřímého kopu v pokutovém území. Naši hráči si sáhli na dno sil a zaslouženě vezou 3 body.

Komentáře k tomuto článku