Slovan Černovír

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slovan Černovír dokumenty a články Chválkovice

Slovan Černovír – článek Chválkovice

Možné akce:
profilové foto M S
M S

Chválkovice

Vytvořeno:11. 11. 2008, 13:21
Autor:M S
Možnosti
Anotace:
Derby vyhráli šťastnější Chválkovičtí

Olomouc - Olomoucké derby v předehrávce prvního jarního kola I.B třídy rozhodla jediná branka. Dali ji domácí a zamotali tak hlavu hostům, kteří naposled bodovali v 10. kole.

Autor:
Redakce

video audio foto komentářů včera 23:55

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Autor: DENÍK/archiv
SK Chválkovice – Slovan Černovír 1:0 (0:0)

Oba týmy vstoupily do utkání s nedávnou taktikou Sigmy – nedostat gól a snad nějaký dát. Hosté dokonce přesunuli na post stopera svůj hrot – Šubrta. Ten sice svůj úkol zvládl a domácí útočníci se přes něj nedostali, ale výrazně chyběl v útoku.

Hosté totiž měli téměř celé utkání více ze hry, ale tu správnou tutovku na skórování si nevytvořili.

Domácí se jen těžko dostávali na dostřel černovírské branky, první střelu mezi tyče vyslal Okleštěk z přímého volného kopu až po půlhodině hry a z následného rohového kopu vystrašil Bačík patičkou pod břevno gólmana Očenáška.

Ostatní střelecké pokusy první půle si připsali hosté. V 17. minutě si Brož pohrál s domácí obranou, našel volného Lánera, střelu vytáhl Macek na roh.

Ve 32. minutě tvrdě vystřelil Roubal, o tři minuty později pěknou střelu Fojtíka po zemi Macek efektně kryl. Také úvod druhé půle patřil hostům. Nejdříve Jan Špička nevyužil solidní šanci střelou nad a stejný hráč o několik minut později poslal hlavičku vedle.

Velké chvíle domácích přišly čtvrthodinku před koncem. Nejdříve prokřehlý Očenášek podcenil centr Pokorného. Míč mu vypadl z rukou a situaci zachraňoval odkop obránce z brankové čáry.

O dvě minuty později uhodilo. Domácí se natlačili na polovinu hostů, Spáčilovi se podařilo odcentrovat od brankové čáry na hranici malého vápna a nabíhající Opletal perfektní rybičkou zařídil vítězný gól domácích.

Domácí přežili i závěrečné minuty bez pohromy, v tabulce si o jedno místo polepšili a na svého soupeře se dotáhli na rozdíl jednoho bodu.

Branky: 78. Opletal. Rozhodčí: Jiří Marek. ŽK: Pokorný – Géc, Petrů.

Chválkovice: Macek – Zahrada, Ihnát, Okleštěk, Bačík, Kováč (70. Opletal), Pokorný (74. Červinka), Vávra, Spáčil, Odstrčil, Hartman (46. Gasta). Trenér Oto Vyskočil.

Černovír: Očenášek - Murárik, Géc, Brož, Petrů, A. Špička, Láner (81. Chudáček), J. Špička, Fojtík (64. Vyroubal), Šubrt, Roubal. Trenér Martin Suchánek.

Komentáře k tomuto článku