Slovan Černovír

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slovan Černovír dokumenty a články Drahlov půltuctem rozdrtil Černovír

Slovan Černovír – článek Drahlov půltuctem rozdrtil Černovír

Možné akce:
profilové foto Lukáš Sedláček
Lukáš Sedláček

Drahlov půltuctem rozdrtil Černovír

Vytvořeno:18. 8. 2008, 10:03
Autor:Lukáš Sedláček
Možnosti
Anotace:
FC Drahlov – Slovan Černovír 6:1 (1:1) 

Olomouc/ Oba celky vstoupily do nového ročníku I.B třídy vítězstvím, když v prvním kole Černovír porazil doma Chválkovice a Drahlov přivez body ze Slavonína. Zatímco hosté tentokrát zklamali a na body nedosáhli, Drahlovští potvrdili, že jejich vítězství v prvním kole nebylo náhodné. V pohledném utkání Černovír doslova rozstříleli.    

 

Úvodních pětadvacet minut patřilo domácímu týmu. Do první šance se dostali v šesté minutě. To dostal Kawij míč na hrot, ale střelecky se neprosadil. Udeřilo o dvě minuty později. Při pokusu o střelbu byl ve vápně faulován Janda, mimochodem při svém posledním mistrovském utkání kariéry a rozhodčí Kičin ukázal nekompromisně na značku pokutového kopu. Penaltu kopal muž zápasu Zaorálek. Gólman Očenášek sice jeho střelu vyrazil, ale Zaorálek poslal míč pohotově zpět za záda gólmana. V polovině úvodní půle se hosté vymanili z tlaku domácích a ve 28. minutě udeřili. Vyrovnal z přímého kopu Láner, jehož přesná střela z dvaceti metrů „lízla“ břevno drahlovské branky a zapadla do sítě. Po obdržené brance se aktivita domácích poněkud zchladila a hosté převzali iniciativu. Střelecky se však prosadit nedokázali. Nadějné šance měl Šubrt, ale poprvé jeho střele chyběla razance, podruhé se blýskl gólman Procházka, když dokázal Šubrtovu jedovku vytáhnout na roh. Po přestávce se domácí opět zakousli do hostů a přišli velké chvíle Zaorálka. Nejdříve skóroval z třiceti metrů po přihrávce střídajícího Šteiera a když domácí přečkali další tutovku Šubrta (po přesném centru Špundy poslal hlavičku těsně vedle), využil Zaorálek nedorozumění černovírské obrany a bez přípravy zaznamenal třetí gól domácích. Také u čtvrté branky byl Zaorálek. Po jeho rohovém kopu zaznamenal gól Giesel. Ani čtyři branky v síti hostů domácí hráče neuspokojily. Po pěkném centru střídajícího Hradila zvyšoval perfektní hlavičkou Vrba. Hosté se následně pokusili dvakrát o korekci skóre, ale Šubrt neměl svůj den. Vyroubalovu přihrávku poslal hlavou opět mimo tyče a po míči za obranu se místo střelby ukličkoval. Domácí měli naopak střelecký den. Tři minuty před koncem se Šteier proháčkoval obranou a uzavřel skóre zápasu. V nastaveném čase měli ještě dvě tutovky domácí, ale Vrba ani Líňa již neuspěli.

Branky: 8. (p.k.), 51. a 56. Zaorálek, 61. Giesel, 77. Vrba, 87. Šteier – 28. Láner. Rozhodčí: Zdeněk Kičin. ŽK: Šteier – Holásek, Láner. Drahlov: Procházka – Giesel, Mádr, Dokoupil, Zaorálek, Kawij (72. Hradil), Janda (34. Šteier), Vrba, Pluskal, Hradečný, Hejníček (66. Líňa). Trenér Miroslav Panáček. Černovír: Očenášek - Murárik, Nestrojil, Láner, Géc, Frank, Kiss, Holásek (63. Brož), Vyroubal, Šubrt, Špunda (72. Mariánek). Trenér Lukáš Sedláček. (bin) 

Komentáře k tomuto článku