Slovan Černovír

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slovan Černovír dokumenty a články Drahlov

Slovan Černovír – článek Drahlov

Možné akce:
profilové foto Michal Roubal
Michal Roubal

Drahlov

Vytvořeno:20. 11. 2008, 21:28
Autor:Michal Roubal
Možnosti
Anotace:
Bezbranková remíza v Černovíře

Olomouc - Černovír naposled vyhrál 5. října v Pasece. Kromě cenné remízy s Hlubočkami na domácím hřišti následně nezabodoval a klesl na desáté místo tabulky I.B třídy. Nevyšlo ani poslední utkání podzimu. Chudá remíza fanoušky nenadchla...

TJ Slovan Černovír – FC Drahlov 0:0

Domácím nelze upřít aktivitu, kterou s přibývajícími minutami dokázali ještě stupňovat. Jen v úvodu pustili hosty několikrát ke své šestnáctce. Dařilo se zejména Zaorálkovi.

V 10. minutě poslal přímý volný kop jen těsně vedle a v 17. minutě vyslal z voleje pumelici, která skončila na tyči. Ještě ve 21. minutě měl šanci Kowalczuk, ale mířil těsně nad. V dalších sedmdesáti minutách utkání diváci zaznamenali řadu střel domácích, ale gólu se nedočkali.

V první půli nevyšly pěkné pokusy Aleše Špičky a přímý volný kop poslal Šubrt v závěru poločasu nad.

Ve druhém poločase obstarával střelbu domácích vlastně jen Šubrt. V 51. minutě vyslal technickou střelu, která byla lahůdkou pro gólmana, o minutu později šel jeho trestňák těsně vedle.

V 66. minutě dostal od spoluhráčů výborný balón, ale mířil nad a v 78. minutě po přímém volném kopu hlavičkoval jen do náruče gólmana.

V 82. minutě se v malém vápně hostů blýskalo, domácí stříleli seč jim síly stačily, ale ani jeden z projektilů houštinou těl do branky nepronikl. V závěru utkání se jen žlutilo a nakonec i červenalo, na změnu skóre nedošlo…

Rozhodčí: Marek Baďura. ŽK: A. Špička, Petrů – Dokoupil, Vrba, Šteier, Líňa, Kowalczuk, Zaorálek. ČK: 90. Líňa (po druhé žluté).

Černovír: Očenášek - Murárik, Géc, Brož, Petrů, A. Špička, Láner (19. Lachnit), J. Špička, Vyroubal, Šubrt, Roubal. Trenér Martin Suchánek.

Drahlov: Procházka – Pluskal, Řezníček, Dokoupil, Zaorálek, Hradečný, Kowalczuk, Vrba, Líňa, Šteier, Hrbáček. Trenér Miroslav Panáček.

(bin)

Komentáře k tomuto článku