Slovan Černovír

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slovan Černovír dokumenty a články Olomoucké derby v I.B třídě postrádalo dramatičnost

Slovan Černovír – článek Olomoucké derby v I.B třídě postrádalo dramatičnost

Možné akce:
profilové foto Lukáš Sedláček
Lukáš Sedláček

Olomoucké derby v I.B třídě postrádalo dramatičnost

Vytvořeno:27. 4. 2009, 7:51
Autor:Lukáš Sedláček
Možnosti
Anotace:

Tradiční derby mezi Černovírem a Slavonínem v I.B třídě tentokrát zklamalo. V utkání bylo k vidění minimum šancí. Hráči obou týmů se předháněli v nepřesných přihrávkách a střelecké kopačky si pro jistotu nechali v šatnách.

 

Přitom začalo utkání pro diváky skvěle. V šesté minutě poslal Láner centr z pravého křídla do vápna a Petrů perfektním volejem nedal gólmanovi Žižkovi šanci - 1:0. Hosté měli první vážnou příležitost ve 22. minutě, kdy po přímém volném kopu Šroma se v tlačenici před domácí svatyní podařilo Lojkovi poslat hlavičku mezi tyče, ale gólman Očenášek byl pozorný. Ve 37. minutě se domácí radovali podruhé. Po střele J. Špičky, kterou Žižka jen vyrazil, pohodlně zavěsil míč do sítě Novotný - 2:0. Také druhý poločas zahájili lépe domácí. V 52. minutě po rohovém kopu Géce chyběly střele Novotného jen centimetry, míč orazítkoval břevno. To bylo na dlouhou dobu vše. Hosté se sice pokoušeli o zvrat, byli téměř půlhodinku aktivnější, ale díky zmiňovaným nepřesným přihrávkám se do tlaku nedostali. Jedna z mála šancí se zrodila v 80. minutě, kdy střídající Macháček našel ve vápně nabíhajícího Korola, ale střela jen těsně minula tyč. V nastaveném čase měli dvě šance domácí. U obou byl J. Špička, ale gólman hostů se překonat nenechal. Body si tak připsal domácí tým, který se v tabulce na rozdíl jediného bodu dotáhl na celek Slavonína.

Branky: 6. Petrů, 37. Novotný. Rozhodčí: Jiří Marek. ŽK: Láner - Florian. Diváků: 150. Černovír: Očenášek - Murárik, Nestrojil, A. Špička, Géc, Petrů, Láner, J. Špička, Chudáček (85. Kuba), Šubrt (46. Brož), Novotný (78. Pučálka). Trenér Martin Suchánek. Slavonín: Žižka - Semjon, Lojka, Tandler, Metelka, Florian (62. Muzikant), Dostál, Šrom (53. Macháček), Alka, Bezděk, Korol. Trenér Rudolf Muchka. (bin)     

Komentáře k tomuto článku