Slovan Černovír

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slovan Černovír dokumenty a články Černovír na podzim doma body neztrácí

Slovan Černovír – článek Černovír na podzim doma body neztrácí

Možné akce:
profilové foto Lukáš Sedláček
Lukáš Sedláček

Černovír na podzim doma body neztrácí

Vytvořeno:9. 9. 2008, 7:28
Autor:Lukáš Sedláček
Možnosti
Anotace:

Domácí byli před utkáním mírnými favority. V tabulce I.B třídy měli o dva body více než hosté a také bilance zápasů na domácí půdě hovořila v jejich prospěch.

 TJ Slovan Černovír – Sokol Příkazy 4:1 (2:0) 

Hned v úvodu chtěli Černovírští papírové předpoklady naplnit. První možnost změny skóre měli ve třetí minutě, ale Šubrt poslal přímý volný kop vedle. O tři minuty později vystřelil Vyroubal z hranice velkého vápna, jeho rána jen orazítkovala břevno. Na opačné straně hřiště měli šanci hosté v deváté minutě. Prášilíkův trestňák vytáhl Žoch s námahou na roh. V 15. minutě se Šubrt dokázal pěkně uvolnit ve vápně, ale gólman Kamínek byl připraven. Za další dvě minuty otálela obrana hostů s odkopem, míč vybojoval Šubrt a tentokrát byl Kamínek na jeho střelu krátký. Po obdrženém gólu hosté přitlačili, častěji se pohybovali na polovině domácích, ale gólu se nedočkali. To domácí byli šťastnější. Dvě minuty před změnou stran vypálil Láner dělovku z třiceti metrů a utěšená střela skončila za zády gólmana – 2:0. Po necelých deseti minutách hry druhé půle se při souboji o míč zranil hráč hostů Zavadil a byl dokonce odvezen sanitkou do nemocnice. Hosté hráli pár minut v deseti, přesto do toho pořádně šlápli. V 57. minutě M. Dostál pěknou střelou ještě neuspěl, ale krátce nato kopal Prášilík přímý volný kop, obstřelil zeď a nechytatelně snížil. Další půlhodinku po obdržené brance hráli domácí zakřiknutě. Hosté tlačili, ale střelecky se prosadit nedokázali. Jak se blížil závěr zápasu nechávali častěji až příliš otevřená zadní vrátka a nakonec na to doplatili. V 83. minutě brejk Chudáčka s následnou střelou Šubrta ještě nevyšel, ale o tři minuty později byl Vyroubalův brejk úspěšnější. Přihrávka na Šubrta vyšla a ten podél gólmana poslal hosty definitivně do kolen. V nastaveném čase zklamaní hosté neuhlídali Šubrta a ten svou třetí brankou dal konečnou podobu výsledku.

Branky: 17., 86. a 90+1. Šubrt, 43. Láner – 57. Prášilík. Rozhodčí: Petr Lasovský. ŽK: Géc, Žoch, Šubrt, Láner, Brož – Novotný, M. Dostál. Černovír: Žoch - Murárik, Nestrojil (46. Chudáček), Brož, Géc, Frank (86. A. Špička), Láner, Hanousek, Vyroubal, Šubrt, Kiss (75. J. Špička). Trenér Martin Suchánek. Příkazy: Kamínek – Novotný, Juračka, Kučeřík, Nétek (60. Moural), Zavadil (59. Hildebrand), M. Dostál, Bič, Otava, Prášilík (71. R. Dostál), Vaca. Trenér Jiří Zbořil. (bin)

Komentáře k tomuto článku