Slovan Černovír

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Slovan Černovír dokumenty a články Černovírští doma na body nedosáhli

Slovan Černovír – článek Černovírští doma na body nedosáhli

Možné akce:
profilové foto Michal Roubal
Michal Roubal

Černovírští doma na body nedosáhli

Vytvořeno:29. 10. 2008, 17:03
Autor:Michal Roubal
Možnosti
Anotace:
TJ Slovan Černovír – FK Mohelnice „B“ 0:3 (0:1)

Domácí zahájili utkání parádní ofenzívou. Zatlačili hosty na jejich polovinu, vytvořili si řadu šancí, ale dostat míč do branky byl pro ně neřešitelný problém. První šance přišla v deváté minutě. Přímý volný kop Lánera tečoval ve vápně Šubrt, míč jen těsně minul branku.

V 16. minutě hlavičkoval Šubrt, ale střele chyběla razance a byla lahůdkou pro gólmana. O dvě minuty později dostal Roubal centr do vápna, jeho střelu odvrátil z brankové čáry jeden z obránců. Hosté se dostali k první vážnější akci až po půlhodině hry, ale Konečného centr nenašel adresáta.

Ve 33. minutě chybělo domácímu Murárikovi pár centimetrů k docílení branky, jeho střela skončila na tyči. Za neproměněné šance přišel o dvě minuty později trest. Hosté kopali roh, pěkný centr Konečného usměrnil Rousek hlavou za záda gólmana Očenáška.

První šanci druhé půle měli hosté. Strnad dostal míč na hrot, ale jeho střelu gólman vychytal. Podobě se dařilo na druhé straně Šubrtovi. Neuspěl ani Láner, jeho přímý volný kop šel těsně vedle.

V 65. minutě namazal Brož Šubrtovi, gólman Večeř střelu vyrazil. V 70. minutě našel mohelnický Strnad ve vápně Zabořila, ten poslal míč do ohně a Janek propasíroval míč do sítě – 0:2. Ani druhý gól domácí borce nezlomil.

Vrhali se do útoku, ale v pohodě hrající hosté je k ničemu podstatnému nepustili. To Mohelničtí byli úspěšnější. Tři minuty před koncem kopal Hlaváč rohový kop a Řezníček určil hlavičkou definitivní podobu výsledku.

Branky: 35. Rousek, 70. Janek, 87. Řezníček. Rozhodčí: Radek Motal. ŽK: Brož, A. Špička, Láner - Kuba, Konečný.

Černovír: Očenášek - Murárik, Nestrojil (85. Goskovič), Brož, Petrů, A. Špička (80. Fojtík), Láner, J. Špička (46. Chudáček), Géc, Šubrt, Roubal. Trenér Martin Suchánek.

Mohelnice B: Večeř – Konečný (70. Mach), Rousek, Koňarik, Řezníček, Heidenreich, Hlaváč, Krejčí (58. Zabořil), Kuba, Strnad, Janek. Trenér Richard Polák.

(bin)

Komentáře k tomuto článku