Spoluhráči.cz klub Soustředění Spálené Poříčí kalendář akcí Soustředění Spálené Poříčí

Soustředění Spálené Poříčí – Soustředění Spálené Poříčí

Možné akce:

Soustředění Spálené Poříčí

Kdy:Pátek 11. 8. 2017 – Pátek 18. 8. 2017
Kde:Spálené Poříčí
Popis akce:

!!!SHRNUTÍ!!!

Tak už finišujem. Zde se pokusím shrnout vše, nač byste neměli zapomenout.

Nástup 11.8.2017 mezi 19,00 - 20,00 hod. Seřízená kola a helmu s sebou. Děti by dále měly mít: spacák (karimatky mít nemusí...měly by se v pátek a sobotu vejít na postele...trenéři a rodiče, co tam jedou přes víkend, musí počítat s tím, že budou spát na zemi...od neděle mají postel všichni), přezuvky (pokud nebudou chodit bosky), věci na trénink baseballu a na výlety, dres, malý batůžek, lahev na pití, aby jim vydrželo na jednotlivé tréninky a na výlety, pláštěnku nebo nepromokavé oblečení, nově na svačiny umělohmotnou výbavu v podobě misky na křupinky s mlékem, lžičku a umělohmotný hrnek, kopii karty pojištěnce, kšiltovku proti slunci (nejlépe baseballovou :-))

Děti nahlaste mě. Kdo mě nezná, ať se ptá po Švábovi...budu někde se zdravotníkem a počítačem vše evidovat. Bohužel to tam ještě neznám, takže nemohu upřesnit. Připravte si případné instrukce pokud Vaše dítě užívá nějaké léky. Instrukce/indikaci prosím písemně k lékům se jménem dítěte. 

Odjezd ze soustředění v pátek bude po obědě cca mezi 12,00 – 13,00 hodinou (pokud by to bylo jinak, tak dám ještě vědět...na to jsem se v tom zmatku zapomněl zeptat) po zápasech proti rodičům, které se budou konat dopoledne cca od 9,00 hodin. Tímto zveme rodiče na dopolední zápasy proti svým ratolestem. Jedná se o kategorie 5 až 11 let.  

Pokud by někdo měl ještě nějaké dotazy, pak napište na mail Žvejky (zvejsvab@volny.cz), který chodí i mě, nebo přímo na můj mail (rmedricky@titans.cz). Můj telefon je 605739132.

 

Těším se na viděnou

Robert Medřický

Tempo Titans Praha

---------------------------

 Opět zdravím,

jako nejpříznivější variantu z možných jsme vybrali Spálené Poříčí s tréninky na hřišti Sharks, kteří hrají 1. ligu mužů. Hřiště je vzdáleno cca 10 min. pěšky. V půlce cesty je restaurace U Vötterů, kde bychom měli obědy a večeře. Zámek budeme mít od neděle celý k dispozici včetně venkovní zahrady. V zámku se nachází ještě klubovna, kuchyňka, kde se dají dělat snídaně, místnost pro kola apod. Do neděle budeme mít bohužel pouze 44 míst s tím, že pokoje jsou prý veliké a je možnost si lehnout na karimatky a přespat ve vícero lidech. Od neděle nám bude k dispozici všech 64 míst. Veškeré odkazy zasílám níže.

Já se pokusím zaznamenat počty. Vytvořil jsem na to tým na Spoluhráčích. Heslo je - soustredeni2017. Pošlu vám pozvánky obratem...pokud by ji někdo nedostal, tak se na mě obraťte mailem. Místnost resp. tým je: Soustředění 2017 Spálené Poříčí.

Nyní je nejdůležitější, abyste mi:

1/ potvrdili na Spoluhráčích, že jste s tímto obeznámeni a dítě pojede/nepojede na toto "nové" soustředění.

2/ napsali na Spoluhráčích, zda jste se chtěli zúčastnit soustředění jako rodič a zda pojede dítě i přesto, že na zámku již nebude pro případného rodiče místo.

Jinak všechny ostatní věci platí - kola, spacáky (navíc pro jistotu karimatku...aspoň kdo má), karta pojištěnce atd.

Omluvte nás, když někde dojde k nějakým zmatkům a nesrovnalostem, ale je to trochu hektické :-)

A tady již odkazy............

stránky zámku: www.zamekspaleneporici.cz

mapa: https://www.google.cz/maps/dir/49.6147597,13.6065414/49.612994,13.598881/@49.6141847,13.5999335,17z/data=!3m1!4b1!4m2!4m1!3e2

jídlo: http://www.hostinecuvotteru.cz/

 

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (33) Richard Šimota, Katerina Medricka, Petr Dušek, Jakub Povolný, Eva Korousová, Robert Musil, Dominik Durlin, Radovan Bušovský, Kobera/ Hájková, P/V Mikulasova, František Kučera, Jan Helmich, Honzík/Fíla Šidlo, Stanislav Lippanský, Jan Pokorný, Anežka Dračková, Roman Dusek, Ondra Bílek, Tobi Vrubel, Amálka Lukavská (host od Kryštof Lukavský), Marie Kučová, František Hertl, Marek Rejman, Jan Spilka, Jan Pecina, Niki Hluchý, Šárka Antošová, Lukáš Přibyl, Šimon Hauba, Veronika Šulcová, Gabriela Pacalová, Ondra/Martin Vank, Jan Kavan
Nezúčastnili se (2) Barbora Šátavová, Anna Vogeltanzová
Zadal:Katerina Medricka, 9. 8. 2017, 15:29   (upraveno 10. 8. 2017, 21:32)
Možnosti

Komentáře k této akci