Spoluhráči.cz klub Titans mladší kadeti U13 2018 (2006-2007) kalendář akcí Letní soustředění Mladé Buky

Titans mladší kadeti U13 2018 (2006-2007) – Letní soustředění Mladé Buky

Možné akce:

Letní soustředění Mladé Buky

Kdy:Pátek 12. 8. 2016 – Pátek 19. 8. 2016
Kde:Retro Park - Mladé Buky
Popis akce:

Dobrý den,

nadešel čas, abych zjistil počty zájemců na letní soustředění do Mladých Buků. Prosím proto všechny rodiče, aby mi v případě zájmu odpověděli mailem na rmedricky@titans.cz .

 

Soustředění se bude konat 12.8.-19.8.2016 v Mladých Bukách. Je určeno pro přípravku až starší kadety. Pokud jedou děti do 8 let bez rodičů, musí být soběstačné. Nejmladší děti spí ve vícelůžkových pokojích se sociálním zařízením. Starší v chatičkách, kde toalety jsou mimo chatičku. Pokud jedou s těmito malými dětmi i rodiče, pak mohou (ale nemusí J) spát děti společně s nimi v chatičkách či apartmánech. Na soustředění je povinnost mít kolo pro přejezdy na nedaleké hřiště. Trénuje se denně dvoufázově. V rámci soustředění se podnikají i různé výlety a hry (Adršpach, opevnění z druhé světové války, Černá hora, výlety na kolech, koupání v bazénu, jenž je součástí areálu, noční bojovka, táborák atd.).

 

Cena pro hráče je 3900,- (ubytování, strava, pitný režim, pronájem hřišť, trenéři, výlety, pochutiny k táboráku…) v ceně není doprava. Tu si řeší každý individuálně nebo vícero rodin dohromady.

Pokud se chtějí zúčastnit rodiče, musí si sami objednat místa i stravu (doporučuji již teď, neboť to je téměř plné).

odkaz: www.lesniplovarna.cz

 

Cena soustředění: 3900,-

Termín splatnosti: 20.6.2016

Číslo účtu je 98171309/0800

 

!!! Do poznámky pro příjemce okopírujte:

soustředění Mladé Buky „příjmení dítěte (hlavně pokud má rodič jiné příjmení)“

ulehčíte nám tím hodně práci, při hledání, kdo opravdu zaplatil.

 

Pokud máte nějaké problémy s financemi (peníze nedošly, zaplatíte později apod.), tak vše směřujte na Žvejku (moji ženu), která to má na starosti zvejsvab@volny.cz . V kopii to přijde i do mého mailu.

 

Pár informací v předstihu:

1/ Dle ubytovacího řádu nejsou v chatičkách lůžkoviny a proto musí mít děti spacáky. Lůžkoviny do chatiček se dají v nejhorším případě půjčit za jednorázový poplatek 80,-Kč viz http://www.lesniplovarna.cz/cs/ubytovani-taborove-chatky/  Chatičky mají pouze základní vybavení a sociální zařízení je společné. Aby tam někdo nehledal ledničku a podobné vybavení. V chatičkách není ani elektrická zásuvka!!!

 2/ Každý hráč (účastník tréninků) musí mít kolo, neboť budeme na hřiště dojíždět (cca 1,5km) a starší též podnikat cyklistické výlety.

 3/ Všichni s sebou budou mít kompletní basebalové vybavení vč. dresů, neb se pokusím zajistit nějaká přátelská utkání.

4/ Každý hráč při příjezdu na soustředění odevzdá i kopii průkazu zdravotní pojišťovny.

5/ Zkontrolujte dětem kola, ať se tam z nás na dva dny nestanou mechanici jako v předchozích letech…i když se to již podstatně zlepšilo J

6/ Každé dítě ať má lahev na vodu (čaj), malý batoh na záda pro převážení drobností na/z hřiště. Kšiltovku na hlavu kvůli slunci. Pláštěnku.

7/ Zkontrolujte dětem před odjezdem hlavy, zda nemají vši!!!!!!!

 Děkuji za pozornost, a kdyby vás něco napadlo, co je potřeba řešit v předstihu, tak se mi neváhejte ozvat mailem nebo na telefon 605739132 a já to vyřeším hromadným mailem.

Děkuji za spolupráci

Robert Medřický

Tempo Titans Praha

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (8) Alexandr Šimek, Michal Šimák, Otakar - Erik Málek, Michal Zelenka, Honza Čížkovský, Lukas Kusak, Jan Rychmach, Zdenda Vybíral
Nezúčastnili se (5) David Odehnal, Kryštof Lukavský, Mikuláš Malina, Lukáš Rašovský, Ondra/Martin Vank
Zadal:Martin Zelenka, 12. 2. 2016, 11:42   (upraveno 27. 5. 2016, 8:37)
Možnosti

Komentáře k této akci