Spoluhráči.cz klub TJ Prusinovice o.s. dokumenty a články 17. 1. - Valná hromada TJ Prusinovice, o.s.

TJ Prusinovice o.s. – článek 17. 1. - Valná hromada TJ Prusinovice, o.s.

Možné akce:
profilové foto Richard Matyáš
Richard Matyáš

17. 1. - Valná hromada TJ Prusinovice, o.s.

Vytvořeno:23. 2. 2010, 1:34
Autor:Richard Matyáš
Možnosti
Anotace:

      V neděli 17.1.2010 se uskutečnila na KD v Prusinovicích valná hromada TJ Prusinovice, o.s. Hned při prezentaci si všichni přítomní mohli vyzvednout upomínkové předměty vydané při příležitosti loňského výroči založení TJ včetně fotek z těchto oslav.

         V rámci průběhu valné hromady jsme vyslechli zprávy o činnosti TJ v loňském roce, hodnocení jednotlivých trenérů k činnosti ve všech našich mužstev, finanční zprávu i zprávu revizní komise. Vzhledem k tomu, že výbor TJ podal v loňském roce několik žádostí o účelovou dotaci na celkovou rekonstrukci jak hřiště tak i objektu šaten, odsouhlasila přítomná členská základna, že bude vybírán v letošním roce tzv. mimořádný členský příspěvek ve výši 1000,- kč, který mohou všichni členové TJ Prusinovice, o.s. zaplatit buď v hotovosti do pokladny TJ nebo převodem na účet TJ 1480378399/0800, variabilním symbolem je rodné číslo. Valná hromada dále nařídila výboru TJ uskutečnit do začátku jarní fotbalové sezóny schůzku mezi výborem a oddílem starých pánů, která by měla přispět k ujasnění vzájemných vztahů.

         Po závěrečné diskusi odsouhlasila přítomná členská základna zápis z této valné hromady jejíž součástí je i plán činnosti na rok 2010. Po skončení valné hromady bylo připraveno pro všechny přítomné malé občerstvení.

 

Komentáře k tomuto článku