Spoluhráči.cz klub TJ Prusinovice o.s. dokumenty a články utkání mužů 25.5.08

TJ Prusinovice o.s. – článek utkání mužů 25.5.08

Možné akce:
profilové foto Aleš Pumprla
Aleš Pumprla

utkání mužů 25.5.08

Vytvořeno:26. 5. 2008, 7:27
Autor:Aleš Pumprla
Možnosti
Anotace:

TJ Sokol Lubná - TJ Prusinovice 1 : 2, branky: 11. z penalty Pumprla Libor, 60. Gerát Miroslav, ČK: 87. Bartošek Josef

Sestava: Spiegl, Sklenář, Křepelka, Bartošek, Šiška, Měrka, Jura, Gerát, Pumprla, Mikeška (81. Nedbal), Utěkal (46. Barot, 90+2. Večeřa)

Na hřišti prvního mužstva soutěže se nám podařil začátek a proměněnou penaltou jsme se brzy dostali do vedení. Domácí hráči celý úvodní poločas působili velmi nervózně, ale i přesto se jim podařilo po propadnutí naší obrany vyrovnat. Krátce před přestávkou se blískl náš brankář Spiegl Josef, který zneškodnil penaltu nejlepšímu střelci soutěže Bačinskému. Po změně stran se domácí snažili utkání zvrátit ve svůj prospěch, ovšem banku nám nevstřelili. Našemu mužstvu se podařil rychlý protiútok a Pumprla Libor naservíroval rozhodující branku před prázdnou domácí svatyni. Závěrečnému tlaku domácích jsme se i v deseti hráčích již ubránili a utkání jsme bojovností a obětavostí všech hráčů dotáhli do vítězného konce.

Výsledky: Žeranovice - Břest 2 : 1, Mrlínek - Admira Hulín 1 : 5, Němčice - Skaštice 1 : 3, Ludslavice - Martinice 1 : 7, Záhlinice - Zdounky 1 : 3, Kyselovice - Chvalčov 4 : 2

Po sérii pěti vítězných zápasů jsme se v tabulce OP propracovali na 5. místo.

Komentáře k tomuto článku