Spoluhráči.cz klub TJ Slavoj Velké Pavlovice dokumenty a články Rozhovor s Ladicekem Plotem!!

TJ Slavoj Velké Pavlovice – článek Rozhovor s Ladicekem Plotem!!

Možné akce:
profilové foto Ladicek Plot
Ladicek Plot

Rozhovor s Ladicekem Plotem!!

Vytvořeno:7. 2. 2009, 0:01
Autor:Ladicek Plot
Možnosti
Anotace:Rozhovor s velkým talentem..!!!
takže vítejte pane ''techniko''

"Dobrý den."

takže začneme týmem..jaký máte názor na směr klubu Slavoje?

"Myslíte...po výkonostní stránce?"

myxslím celkové směřování tohoto klubu.(zázemí, hráči, trenéři, vedení)

"Otázka dosti na tělo, ale když jsem začínal s fotbalem musel jsem tušit, že dotěrní novináři mě nenechají spát, takže zázemí klubu je podle mě po odchodu Bati mnohem lepší, vedení mi poslední dva měsíce nevyplatilo bonusy, hráči jsou tu skvělí- stejní jaké jsem si je představoval:-)."

povídá se něco o vystavení nové obrovské hali přímo vedle tréninkových hřišť co o tom víte?

"Ano je to výborný nápad, ale znamenalo by to, že by Slavoj opustili hvězdy typu Dolák, Řízek... a to by byla velká škoda, protože právě tito dva tvoří osu týmu...a hodně na ně spoléháme."

Už tu byli zprávy o vážném poranění outsidera ae i přesto potřebného hráče (brankáře) a rvačkách vašeho kapitána v místních barech. jaký na to máte názor?

"David je brankářská dvojka, když je v bráně Řízek nemá šanci...mohl jít na hostování, ale zvolil inviduální cestu, co se týče Pildy stojím za ním, taky jsem měl nějaké aféry a věřím, že se zachová jako profesionál a poučí se."

Savoj FC je po světě znám jen některými hvězdami, avšak také vyniká v rychle a působivé kombinační hře, při které jsi nejde nevšimnout velkého týmového ducha. Je to tak i mimo hřiště nebo mimo něj outsideři tz. ,,leští kopačky,, hvězdám?

"Ano u některých hráčů ano, ale kdyby se Dolák dotkl mých oranžových kopaček skončil by tam, kde Baťa. Ousideři nikomu nic neleští je tu takový systém hvězdy mají masérky s pornofilmů a outsidery masíruje trenér, takže asi tak."

takže hvězdy vycházejí s náhradníky dobře i v soukromém životě?

"Víte v soukromém životě už to není takový velký kruh, skoro o sobě nevíme, každý má svou vilu a s ní jen tak nevyleze a jak jistě víte jsem aktivním členem BIRIS NORTE ve Španělsku, takže vztahy moc nesleduji."

A jaká je týmová hudba v šatnách?.. přeci jenom jsou tam různé hudební styli. pilda s ondrou - hip hop, šeba s dolákem - disko, david s řízkem- metal, péťa - techno a trenér jazz.

"Před každým matchem posloucháme písničky na přání a doufáme, že si nás taky někdo vzpomene:-)"

Všichni víme, že jedna z nevětších ilegálních technopárty so koná přímo tady na Slavoj Bridge. je to tzv Summer night párty. ale kupodivu tým má lepší výsledky po párty než bez ní. jak ej to možné?

"Jednoduchá odpověď. Když se nekoná žádná velká akce Baťu pouštěj normálně ven (nedejbože, kdyby ho někdo z nás potkal) a když je Summer N.P tak ho prostě nepustí ven a my se nemáme čeho bát..."

Všichni nemáte rádi baťu. on vás ale rád měl, dokonce vám ukázal i jeho kanál. a vaše výsledky pod jeho vedením byli mnohem vyrovnanější. jakto?

"Víte Baťa měl skvělé úspěchy i na Sparťanském Webu, ale když se na nás usmál poznali jsme, že je zle:-("

Nedávno se proslechlo, že baťa skoupil výrobnu  tyčinek Margot. a Změnil přisady na : humus humus a výtažek z bati. jaký na to máte názor?

"To čistě jeho věc nerad bych se už něm bavil..."

dobře, jak myslíte. Jaké si myslíte, že máte postavení v tomto klubu?. Jste pyšný že můžete být v klubu, jenž už se dostává takové úcty?

"Je to můj mateřský klub zatím nepřemýšlím o odchodu, ano jsem pyšný na to, že jsem Slavoják...tento klub je pouze pro chlapce, kteří jsou odsud všichni jsme z Moravy a to nám pomáhá býti veselími i případě porážky...."


většina vašich soupeřů zná i vaše rodná čísla, stalo se vám někdy, že vas souper obdivoval natolik, že to ovlivňovalo výsledky?

"Ano proč myslíte, že vedeme ligu?"


aha. jak se zachováte, když trenér vašeho věčného rivala, ikdyž he mezi vámi rozdíl 2 tříd, dojde a požádá vás o podpis?

"Usměji se a on už to snad pochopí, ale je to "kotrbál" ,takže to zkouší do té doby, než já natáhnu ruku a zavolám ochranku."


takže když to shrneme má tým Slavoj FC velké ambice v podobě mladých talentů?

"Ne."

jakto?

"Když se tu oběví nějaký mladý-dobrý hráč...pošlu tam moje muže, aby mu zničili kariéru, chci být ve Slavoji nejlepší nechci konkurenci!."


ale i na vás jednou příde čas.. oni si pro vás dojdou..to mi věřte


máte strach z análního sexu?

"Ano."

a co by ste chtěl na konec vzkázat fanouškůM?

"Že je zbožňuji!!! A, že děkuji všem pěti fans co chodí na naše domácí zápasy a tvoří výbornou kulisu!"

dobře.. tak to byl tzv. mistr techniky, Laďa plotýnka
přeji krásný den a hodně dalších fotbalových úspěchů

"Nashle přeji příjemnou porci odporných otázek..:-)"

Komentáře k tomuto článku