TJ TIS

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ TIS dokumenty a články SOKOL LÍPA - TJ TIS

TJ TIS – článek SOKOL LÍPA - TJ TIS

Možné akce:
profilové foto Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř

SOKOL LÍPA - TJ TIS

Vytvořeno:5. 5. 2015, 16:55
Autor:Miroslav Hrnčíř
Možnosti
Anotace:

1.Poločas

       Domácí nevstoupili do utkání šťastně. Tis svými vysokými balony dělal domácím problémy.Z toho praměnila i první gólová situace, kdy se po centru zleva prosadil v 11. minutě J.Zezulák 0:1. Lípa se po obdržené brance vzchopila a začala mít více ze hry. Vytvořila si několik příležitostí, ale nedokázala míč za záda R.Havla propasírovat, když se tomu však konečně stalo, zaskočil za R.Havla v bráně M.Mišta, ovšem po nedovolené hře rukou musel odejít předčasně do kabin. K nařízené penaltě se postavil domácí brankář P.Vašák a vyrovnal 1:1.

2.Poločas

       Druhý poločas již byl v režii lipských fotbalistů. Za čtyři minuty po vstupu do druhého půle dostal domácí do vedení J.Prokš 2:1. Tentýž hráč se v utkání prosadil ještě jednou v 66. minutě a dokonal tak obrat Lípy 3:1. Tři body zůstali v Lípě.

SOKOL LÍPA - TJ TIS        3:1(1:1)

Góly: 45. P.Vašák(PK),49. a 66. J.Prokš - 11. J.Zezulák

Rozhodčí: Fryč , Žk: 1:2  Čk: 0:1  Diváci: 60

Sestava Lípy: P.Vašák - J.Kutlvašr,M.Prokš(84. L.Havel),R.Souček,F.Šimek - L.Starý,M.Kříž, J.Havel(56. R.Sláma),M.Fejt - P.Souček,J.Prokš(82. F.Mareš)

Sestava Tisu: R.Havel - F.Vala,M.Mišta,P.Benák,J.Bárta(72. J.Novotný) - B.Krajíček,T.Vacek, M.Kozlík,V.Mareš(46. J.Benák) - J.Zezulák,J.Miřátský(72. T.Kozlík)

Komentáře k tomuto článku