TJ TIS

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ TIS dokumenty a články TJ TIS B - TJ SOKOL LEŠTINA B

TJ TIS – článek TJ TIS B - TJ SOKOL LEŠTINA B

Možné akce:
profilové foto Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř

TJ TIS B - TJ SOKOL LEŠTINA B

Vytvořeno:5. 5. 2015, 21:36
Autor:Miroslav Hrnčíř
Možnosti
Anotace:

1.Poločas

       Domácí vlétli na soupeře. Už v 2. minutě domácí kopali roh, ale hosté se ubránili. Uhodilo o chvíli déle kdy soupeř nepokryl J.Pipka. Ten zkušeně zasunul míč do sítě 1:0. V 7. minutě kopal T.Vacek tresný kop, ale míč žádnou hlavu domácích nenašel. I soupeř zahrozil. Kdy dlouhý nákop nadělal starosti brankáři J.Sojkovi. V 16. minutě hosté kopali trestný kop, ale míč z hlavičky skončil vedle branky. V 19. minutě hosté měli gólovou šanci, ale brankář nohou vykopl míč směřující do branky. Hned z protiútoku v brejku měl šanci T.Vacek, ale branku netrefil. O chvíli déle centrující míč hostující hráč nezkrotil. Domácí kopali roh, z kterého nic nebylo. Hned z protiútoku hosté v brejku střílí vysoko nad branku. V 25. minutě domácí kopají trestný kop, který končí rohem. Následně se soupeř ubránil. Ve 29. minutě se do střely opřel domácí J.Šoupal, ale bránu netrefil. Po půl hodině hosté zahrozili protiútokem. Střela končí hodně vedle. V 35. minutě trestný kop domácích přizvedl hlavou M.Kozlík nad branku. O chvíli později vystihl brejk hostů J.Sojka a odkopem zamezil šanci. Pět minut před poločasem brejk domácích se nepovedl. Centrovaný míč šel za záda všech naběhnutých.

2.Poločas

       Ve 47. minutě hosté dobře vypadající brejk zašudlali. Vytěžili z toho jen roh. Ovšem z rohu hosté střílí vyrovnání 1:1. Ve 53. minutě trestný kop domácích, hosté odhlavičkovali z vápna. Trestný kop zpoza šestnácky hosté nastřelují domácí zeď. I domácí zahrávají trestný kop, ale míč končí hodně nad brankou. Hosté zahrozili znovu brejkem. Domácí brankář se štěstím tečuje míč, který končí na břevně. V 60. minutě měli domácí šanci, ale ta gólem nekončí. V 74. minutě obrana domácích chybuje a ani vyběhnutí brankáře nepomohlo. J.Staněk dává do prazdné branky 1:2. V poslední minutě měli domácí šanci, ale nikdo nedokázal míč ve vápně dorazit do sítě. Tři body si odvezli do Leštiny.

TJ TIS B - TJ SOKOL LEŠTINA B         1:2(1:0)

Góly: 5. J.Pipek - 48. J.Aubrecht,74. J.Staněk

Rozhodčí: Nový   Žk: bez karet   Diváci: 30

Sestava Tisu: J.Sojka - P.Karlík,V.Mareš,P.Uhlíř,M.Krpálek - Z.Krpálek,M.Kozlík(60. T.Kozlík), T.Vacek,J.Novotný ml. - J.Pipek,J.Šoupal(70. P.Šidlák)

Sestava Leštiny: P.Kubát - J.Proněk,Š.Drahokoupil,R.Kšíkal,L.Reichman - J.Aubrecht, M.Vašák(41. J.Havel),M.Proněk,T.Vacata - P.Břešťál,J.Staněk

Komentáře k tomuto článku