TJ TIS

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ TIS dokumenty a články TJ TIS B - TJ VĚŽNICE B

TJ TIS – článek TJ TIS B - TJ VĚŽNICE B

Možné akce:
profilové foto Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř

TJ TIS B - TJ VĚŽNICE B

Vytvořeno:20. 4. 2015, 12:05
Autor:Miroslav Hrnčíř
Možnosti
Anotace:

1.poločas

         Domácí hned od začátku dali vědět podle jakých not se bude hrát. Už v 7. minutě pronikl do uličky V.Kafka 1:0. V 9. minutě vyslal střelu Z.Krpálek 2:0. Hosté se dostali ke první střele z trestného kopu v 10. minutě, ale míč těsně minul branku. Krásná akce byla vidět ve 13. minutě kdy domácí D.Kozlík vyšachoval obranu a přihrál před prázdnou branku J.Veselýmu 3:0. Poté M.Kozlík hlavičkoval v šanci, ale míč se mezi tři tyče nevešel. Ve 20. minutě J.Novotný využil dlouhého výkopu a špatného vyběhnutí brankáře hostů 4:0. Hostující P.Beneš se dostal ke střele a využil chybu J.Sojky 4:1. O minutu později se domácí pokusili ohrozit branku střelou z dálky. Ta však končí vedle branky. Ve 32. minutě M.Krpálek centruje míč do vápna na V.Kafku, který se trefuje těsně vedle branky. Hostující R.Tecl hned podnikl protiútok, ale na zakončení už neměl síly. Ve 35. minutě J.Veselý se pokusil o technickou střelu, která skončila těsně vedle tyče. Rychlý útok hostí vystihl brankář J.Sojka. Ve 41. minutě J.Veselý se dostal k míči po nedohodě brankáře s obráncem. Ovšem šance zůstala nevyužita. O minutu později vystřelil domácí V.Kafka a jeho střelu tečoval M.Kozlík do brány 5:1. Před poločasem roh domácích nikdo nedokázal dorazit do brány. Hosté podnikli brejk, ale ten gólem neskončil.

2.poločas

         Hned po rozehrání D.Kozlík ml. zvyšuje na 6:1. Ve 54. minutě byl vysunut V.Kafka, ale bohužel hostující brankář jeho střelu vystihl. Ve 60. minutě se po prvé druhého poločasu ozvali také hosté, ale branku nestřelili. O chvíli později hosté hlavičkují do rukavic J.Sojky. Po chybě obránce domácích se vyskytla šance pro hosty, ale gólem neskončila. Ve 69. minutě domácí předvedli pěknou akci, při které nechali vyniknout brankáře J.Enderleho. Ve 71. minutě domácí ukázali jak se promněnují brejky 7:1. Vzápětí hosté měli serii rohů, ale gólem neskončili. Ve 78. minutě hosté podnikli další brejk, ale střela končí hodně vedle. Hosté se nadechli ke zkorigování zápasu. Nejdříve domácí odkopávájí míč od branky. Poté zásluhou J.Adamce snižují na 7:2 a v předposlední minutě předvedl pěkný zákrok J.Sojka. Tři body zůstali doma.

TJ TIS B - TJ VĚŽNICE B             7:2(5:1)

Góly: 7.V.Kafka,9. a 71. Z.Krpálek,13. J.Veselý,21. J.Novotný,42. M.Kozlík,47. D.Kozlík - 23. P.Beneš,85. J.Adamec

Rozhodčí: Bouda     Žk: bez karet     Diváci: 30

Sestava Tisu B: J.Sojka - J.Bárta(46. P.Karlík),M.Halama,M.Kozlík,V.Mareš - M.Krpálek,V.Kafka,J.Veselý(46. P.Uhlíř),Z.Krpálek - D.Kozlík,J.Novotný(46. T.Kozlík)

Sestava Věžnice B: J.Enderle - T.Kunc,J.Adamec,M.Chalupník,A.Dvořák - J.Novák,V.Brukner, V.Vlach,F.Dymáček - R.Tecl(56. J.Klíma),P.Beneš(56.D.Kaňkovský)

Komentáře k tomuto článku