TJ TIS

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ TIS dokumenty a články TJ TIS - FK HUMPOLEC B

TJ TIS – článek TJ TIS - FK HUMPOLEC B

Možné akce:
profilové foto Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř

TJ TIS - FK HUMPOLEC B

Vytvořeno:2. 4. 2015, 10:55   (upraveno 2. 4. 2015, 13:05)
Autor:Miroslav Hrnčíř
Možnosti
Anotace:

 1.poločas      

      Mužstvo Tisu hostilo rezervu Humpolce. Po oťukávání se ve 4. minutě zastřeloval J.Zezulák. Hosté zahrozili v 10. minutě J.Žatečkou zpoza velkýho vápna, ale nepřekvapil brankáře R.Havla. V 15. minutě přišla velká šance hostů a zase u toho byl J.Žatečka, ale bránu netrefil. Domácí odpověděli v 19. minutě kdy unikl po křídle T.Vacek a naservíroval míč do malého vápna, kde stál J.Miřátský a ten uklidil míč do brány 1:0. Hosté v 25. minutě centrovali míč zprava, ale ten šel nad branku. Na druhé straně ve 30. minutě domácí T.Vacek prudce vystřelil a brankář J.Novák s obtížemi vytlačil míč na roh. Další šanci měl domácí J.Zezulák ve 34. minutě kdy obdržel přihrávku od F.Valy, která skončila nad brankou. V 37. minutě se už domácí radovali. Na roh si naskočil M.Mišta 2:0. V 38. minutě zahrozili i hosté, ale brankář R.Havel střelu vytěsnil na roh. Po chybě domácí obrany se do brejku dostál v 41. minutě J.Málek, který ho bezpečně proměnil 2:1.

2.poločas

      V 50. minutě se zaskvěl B.Krajíček, který přímý kop kopl těsně vedle branky. Hosté ve 52. minutě zásluhou J.Žatečky, který technickou střelou vyrovnal na 2:2. Domácí J.Miřátský v 56. minutě se ocitl sám před brankářem bohužel tuto situaci nevyužil. V 60. minutě zahrozil J.Zezulák hlavou těsně vedle. Až na třetí pokus se domácí dočkali ve 65. minutě unikl po lajně T.Vacek a propálil brankáře 3:2. Tento stav vydržel jen do 70. minuty kdy hostující F.Kubíček propálil taky vše 3:3. Domácí J.Novotný ml. pronikl v 71. minutě sám před brankáře, ale nedal. V 81. minutě domácí vytvořili veliký závar ve vápně, ale míč skončil jen rohem. Z následného rohu M.Kozlík trefuje míč hlavou těsně vedle. Zápas skončil dělbou bodů.

TJ TIS - FK HUMPOLEC B       3:3(2:1)

Góly: 19. J.Miřátský,35. M.Mišta,60. T.Vacek - 41. J.Málek,52. J.Žatečka,72. F.Kubíček

Rozhodčí: Krejčí  Žk: 0:1  Diváci: 50

Sestava Tisu: R.Havel - F.Vala,P.Benák,M.Mišta,B.Krajíček - T.Vacek(78. V.Mareš),J.Rosecký,R.Blažek(56. M.Kozlík),L.Blažek - J.Zezulák,J.Miřátský(59. J.Novotný ml.)

Sestava Humpolce B: J.Novák - T.Doležal,A.Beránek,P.Fikar,M.Metál - D.Honzálek,J.Skryja(67. M.Podoba),M.Šilpoch,J.Málek - F.Kubíček,J.Žatečka

Komentáře k tomuto článku