TJ TIS

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ TIS dokumenty a články TJ TIS - SOKOL ŠTOKY

TJ TIS – článek TJ TIS - SOKOL ŠTOKY

Možné akce:
profilové foto Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř

TJ TIS - SOKOL ŠTOKY

Vytvořeno:12. 4. 2015, 10:54   (upraveno 12. 4. 2015, 11:05)
Autor:Miroslav Hrnčíř
Možnosti
Anotace:

1.poločas

       Začátek byl z oboustran opatrný. V 8. minutě hosté zahrozili dvěma rohy. Vyústilo to ve 13. minutě penaltou pro hosty. Ovšem hostující J.Loži se zalekl šance a nedal. V 18. minutě byl v prostředku hřiště faulován domácí M.Kozlík, hostující zato uviděl žlutou. Přišla velká šance domácích, kdy B.Krajíček tvrdou střelou ohrozil bránu. Brankář vyrazil střelu na roh. V 21. minutě byl velký závar před domácí brankou. O minutu později B.Krajíček po lajně pelášil a byl zezadu sražen. Hosté uviděli jen žlutou. Vzápětí hosté zahrozili brejkem, ale J.Loži neměl svůj den. Netrefil ani branku. V 28. minutě hosté zahrávali přímý kop. Nacvičení signál skončil těsně nad brankou.I domácí zahrozili brejkem, kdy v 31. minutě J.Miřátský běžel sám a trefil nohy padajícího brankáře. V 32. minutě domácí zahrávali roh, ale poskakující míč nikdo z domácích nezkrotil do brány. Další šanci domácích zazdil P.Benák, kdy ze dvou metrů přestřelil branku. Hostující J.Loži v 40. minutě odpověděl střelou z dálky vysoko nad bránou. Minutu před poločasem hosté zahráli další nacvičení signál. Domácí brankář R.Havel střelu vyrazil.

2.poločas

        Domácí T.Vacek v 48. minutě zpoza velkého vápna vystřelil, ale branku netrefil. V 56. minutě hosté zahrávali serii rohů, ale nic z nich nevytěžili. Domácí odpověděli v 62. minutě závarem před hostující brankou. Následně z rohu M.Kozlík posílá míč hlavou těsně vedle branky. Domácí v 65. minutě předvedli krásnou akci, kdy J.Novotný ml. vyslal po lajně F.Valu a ten nacentroval míč před branku. Tam z důrazem T.Vacek míč poslal do branky 1:0. Hned vzápětí hosté trefují břevno. Ještě v 80. minutě hosté netrefují prázdnou branku. Konečnou tečku dal v nastavení J.Novotný ml., který podél hostujícího brankáře  T.Kubáta uklidil míč k tyči 2:0. Důležité tři body zůstali doma.

 TJ TIS - SOKOL ŠTOKY         2:0(0:0)

Góly: 65. T.Vacek,91. J.Novotný ml.

Rozhodčí: Krymová - Beseda,Krulík  Žk: 2:2  Diváci: 60

Sestava Tisu: R.Havel - F.Vala,P.Benák,M.Mišta,J.Bárta(46. T.Vacek) - L.Blažek,R.Blažek,M.Kozlík,B.Krajíček(74. V.Mareš) - J.Zezulák,J.Miřátský(63. J.Novotný ml.)

Sestava Štoků: T.Kubát - M.Miksa,D.Kunc,L.Stehlík,J.Kubát - J.Holík,M.Dáňa,A.Dáňa,D.Šprta(46. J.Dáňa) - J.Loži,J.Žila

Trenér Tisu: "Zápas skončil jak skončil. Tři body jsou doma. Hlavně nám chyběl ještě důležitý hráč J.Rosecký. Chyběl jeho přehled a uklidnění ve středu zálohy."

Komentáře k tomuto článku