TJ TIS

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ TIS dokumenty a články TJ TIS - TJ SOKOL KOŠETICE

TJ TIS – článek TJ TIS - TJ SOKOL KOŠETICE

Možné akce:
profilové foto Miroslav Hrnčíř
Miroslav Hrnčíř

TJ TIS - TJ SOKOL KOŠETICE

Vytvořeno:28. 4. 2015, 11:37
Autor:Miroslav Hrnčíř
Možnosti
Anotace:

1. poločas

        Domácí začali chladně, ospale. Hosté hráli jen na jednoho útočníka. Ve 4. minutě hosté poslali tresný kop vysoko nad branku. Hosté vystřelili z dálky mimo branku a to běžela 16. minuta. O dvě minuty později, první střela domácích mířila hlavou vysoko nad bránu. Ve 26. minutě M.Mišta nechtěně zavinil penaltu pro hosty, kterou s klidem proměnil A.Vejvoda 0:1. Hned z protiútoku M.Kozlík vystřelil z dálky hodně nepřesně. Ve 29. minutě domácí kopali trestný kop, ale hosté ho ubránili. Ve 35. minutě hosté podnikli brejk po křídle. Centrovaní míč do vápna byl odmáván jako ofsajd. O chvíli později domácí J.Miřátský se dostal do šance, ale jeho střela byla zblokovaná vysoko nad branku. Ve 40. minutě domácí měli serii rohů. V další šanci se ocitl J.Miřátský kdy jeho střelu na poslední chvíli vytěsnil hostující brankář J.Jíša na roh. Před koncem poločasu hosté podnikli brejk, ale míč končí metr od brány.

2. poločas

       Hned v úvodu druhého poločasu se hosté dostali do šance, ale míč končí vedle branky. Ve 48. minutě domácí zahrávají další trestný kop, ale hlavou trefují rukavice brankáře. O dvě minuty později další střela domácích vyprášila rukavice brankáře. V 52. minutě hosté taky zahrávají trestný kop, ale míč žádnou hlavu soupeře nenašel. Domácí zahrávali další roh, bez výsledku. V 57. minutě J.Miřátský se ocitl sám před brankářem, ale jeho střelu brankář vystihl. Až v 71. minutě hosté zahrozili brejkem. Přihrávku do malého vápna zkrotil do rukavic brankář R.Havel. Hned z protiútoku byl zastaven B.Krajíčků. Následoval trestný kop. Bohužel nic z toho nebylo. Míč proletěl vápnem, aniž by ho někdo tečoval. Ve 76. minutě kopali domácí další trestný kop, ale míč letěl vysoko nad branku. Hosté se po dlouhé době dostali před domácí bránu. Z rohu se stal závar před domácí brankou. Ke konci zápasu šel sám na brankáře B.Krajíček jeho střela skončila těsně vedle k udivení diváků. Ještě T.Vacek chtěl nachytat brankáře střelou z dálky, ale ten byl na místě. Hosté si odvezli tři body hodně štastně.

TJ TIS -TJ SOKOL KOŠETICE         0:1(0:1)

Góly: 26. A.Vejsada(PK)

Rozhodčí: Šťastný - Svoboda,Čepl  Žk: 0:2   Diváci: 60

Sestava Tisu: R.Havel - J.Bárta(54. R.Blažek),P.Benák,M.Mišta,F.Vala - T.Vacek,B.Krajíček, M.Kozlík,V.Mareš - J.Zezulák,J.Miřátský(58. J.Novotný ml.)

Sestava Košetic: J.Jíša - P.Filípek,Z.Suk(46.M.Čermák),M.Dvořák,P.Nováček - P.Paťha, T.Vejsada,A.Vejsada,L.Hanousek,D.Zenáhlík - P.Bystričan

Trenér M.Kozlík: "Chtěli jsme hrát po křídlech a dávat centry do vápna, což se příliš nedařilo. Začali jsme pasivně, bez pohybu. Prakticky z žádné soupeřovy šance jsme vyrobili penaltu, ze které se hosté ujali vedení. Poté jsme přece jen zvýšili aktivitu, ve druhé půli jsme si vytvořili tři jasné šance, ale v koncovce bohužel neuspěli. Měli jsme pak asi hrát na tři hroty. Soupeř vyhrál šťastně. Musíme zabrat v Lípě a potom hlavně uspět v zachranářských zápasech v Budíkově a s Horní Cerekví. Věřím, že jsme schopni to vzládnout, jen musíme být všichni odhodlaní se o to víc poprat.Bez nasazení od první minuty vyhrávat nebudeme."

Komentáře k tomuto článku