Torcida AC

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Torcida AC dokumenty a články FC Nekopnem si vs. Torcida AC

Torcida AC – článek FC Nekopnem si vs. Torcida AC

Možné akce:
profilové foto Prokop Váňa
Prokop Váňa

FC Nekopnem si vs. Torcida AC

Vytvořeno:20. 5. 2010, 9:32
Autor:Prokop Váňa
Možnosti
Anotace:Uffff, je dobojováno a výsledkem je remíza 1:1. Opět nás to stálo trochu zbytečných nervů navíc. Ale pěkně popořádku...

Každým zápasem navíc nám roste sebevědomí, což je jedině dobře. Výsledkem toho bylo, že i když jsme byli před zápasem proti FC Nekopnem si pasováni do role mírného outsidera, většina z nás věřila v 3 body.

Je nezpochybnitelné že naše výkony jdou stále nahoru a hlavní zásluhu na tom mají oba naší brankáři. Navíc ustalující se sestava doplněná o šikovné hráče, na kterých je vidět zájem pracovat pro tým, podává zápas od zápas přesvědčivější výkony.

A teď k samotnému utkání s FCN. Po shlédnutí naší sestavy si přiznávám ještě větší optimismus a očekávám výhru. Jsme téměř v nejsilnější sestavě, kterou dokážeme dát dohromady.

Tentokráte se nám povedl malý zázrak když jsme do poločasu neinkasovali, přestože šancí na obou stranách bylo dost a dost. Tak poločas 0:0 říkám si a věřím, že to zlomíme a nervózní tým FCN položíme na lopatky. Bohužel se stal pravý opak a jeden z hráčů soupeře projevil svůj důraz. Opět jsme byli v pozici na kterou jsme převážně zvyklí. 0:1 resp. 1:0 pro FCN. Jelikož nehrajeme špatně a na střely i mírně vedeme šance na otočení zápasu tu určitě je.

Naše šance oživí Scobik Martin a Václavík Miroslav, když kličkovanou a krásnou přihrávku prvně jmenovaného uklidí s přehledem do brány Míra.

Do konce utkání se už stav nemění i když šancí na obou stranách přibývá. Škoda našich příležitostí v samém závěru zápasu, kdy jsme FCN k ničemu nepustili a výsledkem byly 3 loženky Martina Scobika. Nutno dodat, že soupeře v těchto chvílích podržel brankář.

Suma sumárum, remíza je zasloužená a tomuto zajímavému, a myslím, i pohlednému zápasu slušela.

Menší kaňkou je psychopatické chování jednoho hráče FCN. Nebudu jmenovat, ale byl to hráč s číslem 7 J, kde ho rozhodčí chybně nepotrestal ČK.

Chci poděkovat všem hráčům Torcidy za obětavý výkon.Výsledky se určitě dostaví jen co se vypiluje defenzíva a začneme proměňovat naše příležitosti alespoň s 30ti% úspěšností J)

Toť vše k zápasu s FCN.

 

                                                                                                                      <předseda>

Komentáře k tomuto článku