Torcida AC

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Torcida AC dokumenty a články Torcida AC vs. Topolka

Torcida AC – článek Torcida AC vs. Topolka

Možné akce:
profilové foto Prokop Váňa
Prokop Váňa

Torcida AC vs. Topolka

Vytvořeno:5. 5. 2010, 15:33
Autor:Prokop Váňa
Možnosti
Anotace:V pondělí jsme odehráli veledůležité utkání proti dosud v historii MLMF nezvítězivší Topolce. Do zápasu jsme šli tedy s jasným cílem získat tři body.

Úvod zápasu byl z obou stran hodně neuspořádaný. Černou šňůru nepřesných přihrávek utnula až přihrávka na vedoucí gól, kdy zaúřadovalo naše bratrské duo M+M Scobik 1:0. Z vedení jsme se však neradovali dlouho, neboť šťastnou tečí těsně před brankářem dopravil míč do sítě útočící hráč Topolky a začínalo se tak od začátku. Po vyrovnávacím gólu Topolka značně ožila a začala nám působit poměrně velké problémy, což vyústilo 13. minutou, kdy se Topolka, zásluhou opět šťastné teče, dostala do vedení. Topolka i nadále zlobila, ale do konce poločasu jsme ji už k ničemu nepustili.

O přestávce jsme si mezi sebou hodně rázně promluvili a to bylo znát hned od úvodního hvizdu druhého poločasu. Začali jsme hodně důrazně napadat soupeřovu rozehrávku, což soupeři působilo značné problémy. Ve 25. minutě se odraženého balonu zmocnil Miroslav "holčička" Václavík a nekompromisní střelou ze střední vzdálenosti překonal brankáře. Po této krásné střele jsme zas o něco více přitvrdili v napadání, čehož využil Prokop Váňa, když nepřesnou rozehrávku brankáře uklidil z půlky hřiště do opuštěné klece. Od této chvíle jsme jasně převzali iniciativu utkání a podnikali jsme útok za útokem. Obrana soupeře odolávala až do 36. minuty, kdy se krásnou kombinací na jeden dotek, která začala u Martina Scobika přes Prokopa Váňu, prosadil již podruhé Michal Scobik. Do konce zápasu už se nic zajímavého nestalo a tak jsme zaslouženě získali své první 3 body, které jsme následně řádně zapili :)

Nutno podotknout, že nám ke 3 bodům hodně pomohl golman Radek Skalák, který nás podržel za nepříznivého stavu 1:2.

 

Příští utkání sehrajem proti Lasvitu, doufám tedy v další 3 body.

 

 

<prokas>

Komentáře k tomuto článku