Spoluhráči.cz klub TTC Praha-mládež dokumenty a články ZŠ Lužiny A – TTC Praha A 7:3

TTC Praha-mládež – článek ZŠ Lužiny A – TTC Praha A 7:3

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

ZŠ Lužiny A – TTC Praha A 7:3

Vytvořeno:22. 2. 2011, 20:34
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:Zápas s Lužinami naši dorostenci prohráli 3:7. Smutnou vizitkou je, že se na zápas nedokázali sejít v plném počtu a jeli jenom ve dvou.

ZŠ Lužiny A – TTC Praha A 7:3
Píš, Dostál – Bláha, Malát 3:0(9,5,7), Píš – Bláha 3:0(1,4,7), Praus – Malát 2:3(6,-9,5,-11,-6), Dostál 3:0 w.o., Praus – Bláha 0:3(-3,-4,-8), Píš 3:0 w.o., Dostál – Malát 3:0(6,3,8), Praus 3:0 w.o., Dostál – Bláha 1:3(-7,7,-4,-4), Píš – Malát 3:0(8,4,7)

Body domácích: Píš 3,5, Dostál 2,5, Praus 1
Body hostů: Bláha 2, Malát 1

S ohledem na sestavu soupeře a průběh zápasu, je jasné, že při plném počtu, kdyby nastoupili Honza Laštůvka nebo Tomáš Frček, by šlo klidně uhrát remízu, popř. i vyhrát.

Vzhledem k tomu, že utkání dorostu jsou v kalendáři akcí na Spoluhráčích několik měsíců dopředu, neměl by být problém pro hráče, aby si čas zorganizovali tak, aby s ejich mohli zúčastnit. Omlouvat se samozřejmě bude nemoc, lyžařský výcvik či škola v přírodě a nebo předem domluvená neúčast z jiného důvodu, budou-li náhradníci. Pokud ale někdo zjistí, že najednou nemůže až několik hodin před utkáním, tak je to špatné, protože na poslední chvíli se náhradník shání těžko. V bodování oddílu budeme hráče oceňovat body za účast i výsledek a obdobně budeme strhávat body těm, kdo se na utkání neomluví a nebo se omluví na poslední chvíli a nebude důvodem náhlá nemoc. Jezdit na utkání ve dvou, kdy utkání začíná stavem 0:3, je demotivující. Tentokrát můžeme poděkovat Tomášovi Bláhovi a Ondrovi Malátovi za bod, protože pokud by se nesešli ani oni dva, zápas by se kontumoval a měli bychom za něj 0 bodů (za porážku, byl-li zápas sehrán, je 1 bod). Všichni hráči byli registrováni s tím, že utkání budou hrát a jejich rodiče odsouhlasili, že je v tom budou podporovat. Takže kde je problém?

Nejbližší zápas, který naše dorostence čeká, bude 4. 3. doma s Michlí a doufám, že se na něj sejdou hráči nejenom v plném počtu, ale i v nějaké silnější sestavě.

Komentáře k tomuto článku