TTC Praha

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TTC Praha dokumenty a články Markův Stiga turnaj plný překvapení v dvouhrách Elite

TTC Praha – článek Markův Stiga turnaj plný překvapení v dvouhrách Elite

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

Markův Stiga turnaj plný překvapení v dvouhrách Elite

Vytvořeno:25. 4. 2010, 16:32
Autor:Míla Fuček
Přílohy:

fotogalerie Markův Stiga turnaj čtyřher a dvouher

Možnosti
Anotace:Na Markově Stiga turnaji dvouher a čtyřher se sešlo sice pouze 11 hráčů, přesto se hrály dvě kategorie čtyřher a dvě kategorie dvouher v nichž hráči sváděli zajímavé souboje a došlo i na překvapení na účet jedné z favoritek.

 

Turnaj začal čtyřhrami, které se s ohledem na menší počet dvojic hrály souběžně v obou kategoriích, ciož zpsobovalo jisté prostoje, protože dcva páry hrály obě kategorie. Soutěž nakonec dokončily v obou kategoriích pouze tři páry, protože hráč Boltík nezvládl své emoce, pohádal se se soupeřem a z turnaje odešel. Jeho spoluhráč Hadrbolec tak mohl akorát zbylé zápasy zkontumovat. A protože měl pár dohraný pouze jediný zápas v kategorii Rekreant B – Optimum a ještě žádný v kategorii Rekreant A – Elite, nebyl v ani jedné kategorii klasifikován.

Čtyhra Rekreant A – Elite

Točík R., Točík D. - Šulc, Plocková 3:0, Točík R., Točík D. - Korba , Fuček M. 3:0, Korba, Fuček M. - Šulc, Plocková 0:3

Pořadí čtyřher Rekreant A – Elite
1. Martin Šulc a Klára Plocková, 2. Radek Točík a David Točík, 3. František Korba a Miloslav Fuček

Čtyřhra Rekreant B – Optimum

Korba, Fuček M. - Füri, Dvořák D. 3:0, Hadrbolec, Boltík – Chlumský, Šmíd 2:3, Chlumský, Šmíd – Korba, Fuček M. 1:3, Füri, Dvořák D. - Chlumský, Šmíd 1:3

Výsledek zápasu Hadrbolec, Boltík – Chlumský, Šmíd nebyl nakonec započítán,a ale do žebříčku se počítá, protože zápas sehrán byl.

Pořadí čtyřher Rekreant B – Optimum
1. František Korba a Miloslav Fuček, 2. Petr Chlumský a Karel Šmíd, 3. Silvia Füri a Dušan Dvořák

Dvouher kategorie Rekreant B – Optimum se sešlo pět hráčů, kteří hráli systémem každý s každým. Zde byl favoritem Jan Paroubek, kterého porazil Petr Chlumský. To bylo první překvapení dne na účet favoritů.

Dvouhra Rekreant B – Optimum

Chlumský – Paroubek J. 3:1, Hadrbolec – Di Falco 3:1, Paroubek J. - Di Falco 3:0, Paroubek J. - Dvořák D. 3:0, Chlumský – Hadrbolec 3:0, Chlumský – Dvořák D. 3:0, Hadrbolec – Paroubek J. 1:3, Di Falco – Chlumský 0:3, Hadrbolec – Dvořák D. 3:2, Di Falco – Dvořák D. 3:2

Pořadí dvouher Rekreant B – Optimum
1. Petr Chlumský, 2. Jan Paroubek, 3. Jan Hadrbolec, 4. Dalibor Di Falco, 5. Dušan Dvořák

Nejsilněji obsazená kategorie byly dvouhry Rekreant A – Elite, které se zúčastnilo 9 hráčů. Zde se zrodilu druhé překvapení na účet favoritů, když Plocková, která skončila jako vysoká favoritka nakonec druhá za největším favoriem Martinem Šulcem prohrála druhý zápas 2:3 s Petrem Chlumským, který proti ní hrál výborně. Hrálo se systémem každý s každým. Po 3. kole z turnaje odstoupil Fuček M., jehož výsledky se počítají pouze do žebříčku, nikoli do tabulky turnajem,v němž nebyl klasifikován.

Dvouhra Rekreant A – Elite

Točík R. - Sobota 3:0, Šulc – Remunda 3:0, Plocková – Fuček M. 3:0, Točík D. - Hadrbolec 3:2,
Fuček M. - Točík D. 0:3, Remunda – Plocková 0:3, Sobota – Šulc 0:3, Chlumský – Točík R. 0:3,
Šulc – Chlumský 3:0, Plocková – Sobota 3:2, Točík D. - Remunda 0:3,
Remunda – Hadrbolec 3:1, Sobota – Točík D. 3:0, Chlumský – Plocková 3:2, Točík R. - Šulc 0:3,
Plocková – Točík R. 3:1, Točík D. - Chlumský 2:3, Hadrbolec – Sobota 0:3, Fuček M. - Remunda 0:3,
Chlumský – Hadrbolec 3:0, Točík R. - Točík D. 3:0, Šulc – Plocková 3:0,
Točík D. - Šulc 0:3, Hadrboloec – Točík R. 1:3, Remunda – Sobota 1:3,
Chlumský – Remunda 1:3, Šulc – Hadrbolec 3:0, Plocková – Točík D. 3:0,
Hadrbolec – Plocková 0:3, Remunda – Točík R. 3:0, Sobota – Chlumský 3:0

Na turnaji byly výsledky omylem špatně spočítány a díky tomu byl vyhrášen na 3. místě Miroslav Sobota. Vycgázelo se ale z toho, že Plocková má 4 vítězství, což nbeylo pravda, protože jich měla 5. Tím pádem bodová rovnost byla pouze mezi třemi hráči (Točík R., Remunda a Sobota), což změnilo pořadí, protože byl jiný poměr setů. Ten při chybém výpočtu vylepšovalo Sobotovi to, že uhrál na Plockovou dva sety. Sobota je naopak až pátý a čtvrtý je Radek Točík. Za chybu se omluváme a do žebříčku je započítán správný výsledek.

Pořadí dvouher Rekreant A – Elite
1. Martin Šulc, 2. Klára Plocková, 3. Štěpán Remunda (4:3), 4. Radek Točík (3:3), 5. Miroslav Sobota (3:4), 6. Petr Chlumský, 7. David Točík, 8. Jan Hadrbolec

 

Komentáře k tomuto článku