TTC Praha

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TTC Praha dokumenty a články Obnova stolů v herně - pomoze prosím i vy

TTC Praha – článek Obnova stolů v herně - pomoze prosím i vy

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

Obnova stolů v herně - pomoze prosím i vy

Vytvořeno:5. 2. 2010, 16:36
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:Vzhledem k tomu, že herna pracuje na neziskovém principu a negeneruje žádný zisk, je obnova stolů problémem. Přesto o ni usilujeme.

Herna vydělává na nájem, služby a pouze část provozu recepce. Ten ovšem nelze zajišťovat v plném rozsahu na dobrovolnické bázi. Takto běží o víkendech při turnajích. Na obnovu stolů, ale ani ohrádek, už bohužel peníze nezbývají.

Na začátku školního roku byly obnoveny stoly na místech číslo 5 a 6 díky několiak desítkám nadšenců, kteří se na ně složili, většinou po částkách kolem 400,-- Kč, někteří ale i 1.000,-- Kč (a rozhodně to nebyli ti, kdo patří k nejbohatším). Díky tomu jsou v herně dva závodní stoly, na kterých se hrají hlavně soutěže Pražského rekreačního stolního tenisu a které jsou ostatními hráči obsazovány až tehdy, nejsou-li jiné  stoly volné.  

V těchto dnech se zrodil nápad obdobným způsobem obnovit dalšíd va stoly a to na pozicích 3 a 4. V záměru je koupit dva kvalitní stoly, avšak ne vyloženě závodní, ale se stabilní konstrukcí a silnější deskou. Firma Matchpoint, která naší hernu sponzoruje, nám je nabízí s poloviční slevou, takže je potřeba na oby stoly vybrat cca 12.000,-- Kč. První dárci již darovali po 300,-- Kč. Přidají se i další?  

Dar naší herně je daňově uznatelným darem a ti, kdo pomohou s obnovou stolů, budou samozřejmě dle možností přednostně zařazováni na kvalitnější stoly. Dary můžete poskytnout proti potvrzení v recepci Centra zábavy. Předem vám děkujeme za podporu. Výhledově bychom rádi obnovili i stoly na pozicích číslo 1 a 2. Předem děkujeme všem, kdo nám v tom pomohou.

Komentáře k tomuto článku

<a href="https://teachmefashion1.com/hello-world/">Hello world</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suit/">Suit</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/elementor-4773-hoodies-for-men/">Hoodies for men</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/mens-luxury-t-shirts/">Mens luxury t shirts</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suts-iegadajieties-uzvalku-pecpasutijuma/">Suts iegadajieties uzvalku pecpasutijuma</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/trajes-de-hombre/">Trajes de hombre</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/%e5%8f%a4%e9%a9%b0/">%e5%8f%a4%e9%a9%b0/</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/chinese-yuan-to-usd/">Chinese yuan to usd</a>

 
vložil david jones, 11. 4. 2023, 15:12

Catastrophizing is a cognitive distortion in which you perceive a problem to be bigger than it actually is. When you view your projects in this light, your self-efficacy decreases. You start believing that you lack the skills and the abilities required to complete the project. This belief powers your avoidant . We have UKly qualified team working day and night with guaranteeing confidentiality and plagiarism free assignments. We can turn into reality your dream of scoring high rank by making your assignment look unique from all others. Click UK assignment writing help . One of the outcomes is that you procrastinate and complete the paper the same day it is due. In this visualisation, you can observe yourself in a panicked stated, where you are just rushing to add words on the page. As a result, you compromise the quality of the work, and the grade you receive is low. In such situations, you can apply the ten-minute rule, which  you can endure any difficult situation for just ten minutes. By thinking this, you can continue writing your project for ten minutes. However, when the ten-minute time frame is completed, you can spend another ten minutes on the project as you realise your potential to work continuously for ten minutes. This cycle can be repeated until your project is completed. Sometimes you do not want to attempt the academic project because it is too overwhelming to look at. Even if you persuade yourself to do UK dissertation writing help, looking at the amount of work that needs to be done reduces your motivation to attempt the project. In this case, you can invest some time in breaking the task down and creating a schedule to complete each component of the project. One of the motivating factors for any human being is getting a reward after working hard. Keeping this in mind, you can offer yourself a reward for completing the UK essay writing help. The reward you offer must hold value to you. For example, you can watch your favourite movies after completing the essay, or you can have your favourite ice-cream.

vložil Anna Church, 16. 9. 2023, 4:24