TTC Praha

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TTC Praha dokumenty a články První kontrolní turnaj týmů A a B

TTC Praha – článek První kontrolní turnaj týmů A a B

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

První kontrolní turnaj týmů A a B

Vytvořeno:10. 9. 2010, 22:29
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:V rámci prvního pátečního tréninku týmů mužů A a B TTC Praha, které začínají letos hrát 6. třídu pražského přeboru, proběhl první kontrolní turnaj.

 

Sedm hráčů z týmů A a B TTC Praha se zúčastnilo prvního kontrolního turnaje, který měl ukázat, jaké pozice mají hráči ve svých týmech. Tým A měl stoprocentní zastoupení základního kádru a měl 50% zastoupeníná hradníků. Hůře na tom byl tým B, kde byla účast pod 50%.

Turnaj se hrál systémem každý s každým na tři vítěztné sady. Já jako trenér týmu jsem se ho neúčastnil.

Remunda – Hadrbolec 3:0(9,2,7), Chlumský – Houček 3:2(8,-10,3,-3,9), Sobota – Smíšek 3:1(-10,12,7,3)
Hadrbolec – Smíšek 0:3(-5,-9,-4), Houček – Sobota 3:2, Remunda – Zahrdadník 3:1(-7,7,7,5)
Zahradník – Hadrbolec 0:3(-2,-9,-6), Chlumský – Remunda 1:3(7,-8,-6,-9), Smíšek – Houček 1:3(6,-7,-9,-7)
Hadrbolec – Houček 1:3(10,-9,-3,-7), Remunda – Sobota 0:3, Zahradník – Chlumský 1:3(-7,8,-9,-8)
Chlumský – Hadrbolec 3:2(7,-9,-11,10,7), Sobota – Zahradník 3:2, Smíšek – Remunda 0:3(-2,-5,-5)
Remunda – Houček 3:1(-9,7,7,6), Zahradník – Smíšek 0:3(-0,-2,-2), Chlumský – Sobota 3:0(6,2,6)
Sobota – Hadrbolec 3:0(10,9,8), Smíšek – Chlumský 0:3(-4,-4,-2), Houček – Zahradník 3:0(3,3,6)

 

Pořadí turnaje:
1. Štěpán Remunda (5 vítězství), 2. Petr Chlumský (5 vítězství), 3. Jaroslav Houček (4 vítězství), 4. Miroslav Sobota (4 vítězství), 5. Jaroslav Smíšek (2 vítězství), 6. Jan Hadrbolec (1 vítězství, 7. Václav Zahradník (0 vítězství).

Z výsledků vyplývá že týmovou jedničkou je Štěpán Remunda a hráčem číslo 2 Petr Chlumský. Hráčem číslo 3 v A týmu je Miroslav Sobota a hráčem číslo 4 Václav Zahradník. Jaroslav Houček se v turnaji umístil nejlépe z B týmu.

Základní sestavy týmů vypadají takto:
A: Štěpán Remunda, Petr Chlumský, Miroslav Sobota, Václav Zahradník
B: Jaroslav Houček, Jaroslav Smíšek, Jiří Jansa, Michal Vondra

Jako náhradník do B týmu chce Josef Polášek, který se bude doregistrovávat. K němu jako další náhradník přijde Miroslav Boltík. Otazník je nad Ladislavem Havlíčkem, zda jej jako náhradníka dát do týmu A nebo B a to bnude rozhodnuto během zítřka. Náhradníci do A týmu jsou Jan Hadrbolec a Miloslav Fuček. Od zimy počítáme s Petrem Váňou, který k nám bude přestupovat.

Za týden v pátek proběhne další trénink, na kterém bude generálka na soutěž a sehraje se zápas TTC A – TTC B. Budeme zvědaví na úspěšnost jednotlivých hráčů.

Komentáře k tomuto článku

<a href="https://teachmefashion1.com/hello-world/">Hello world</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suit/">Suit</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/elementor-4773-hoodies-for-men/">Hoodies for men</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/mens-luxury-t-shirts/">Mens luxury t shirts</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suts-iegadajieties-uzvalku-pecpasutijuma/">Suts iegadajieties uzvalku pecpasutijuma</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/trajes-de-hombre/">Trajes de hombre</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/%e5%8f%a4%e9%a9%b0/">%e5%8f%a4%e9%a9%b0/</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/chinese-yuan-to-usd/">Chinese yuan to usd</a>

 
vložil david jones, 11. 4. 2023, 15:09

Catastrophizing is a cognitive distortion in which you perceive a problem to be bigger than it actually is. When you view your projects in this light, your self-efficacy decreases. You start believing that you lack the skills and the abilities required to complete the project. This belief powers your avoidant Thus you end up ignoring the project until the deadline looms over your head. When you are consciously aware of the fact that you are putting UK dissertation writing help, imagine yourself holding a crystal ball. The ball shows you two outcomes. One of the outcomes is that you procrastinate and complete the paper the same day it is due. We have UK and active writer to whom you ask; can you "write my assignment for me". Assignment writers here are experienced in all the UK fields; whether it is management, biology, chemistry, commerce, business, law or any other discipline. Click UK essay writing help.  This cycle can be repeated until your project is completed. Sometimes you do not want to attempt the academic project because it is too overwhelming to look at UK assignment writing help. Even if you persuade yourself to do it, looking at the amount of work that needs to be done reduces your motivation to attempt the project. In this case, you can invest some time in breaking the task down and creating a schedule to complete each component of the project. One of the motivating factors for any human being is getting a reward after working hard. Keeping this in mind, you can offer yourself a reward for completing the project. The reward you offer must hold value. For example, you can watch your favourite movies after completing the essay, or you can have your favourite ice-cream.

vložil Anna Church, 16. 9. 2023, 4:17