TTC Praha

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TTC Praha dokumenty a články Vážení stolní tenisté! Chcete tištěný časopis?

TTC Praha – článek Vážení stolní tenisté! Chcete tištěný časopis?

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

Vážení stolní tenisté! Chcete tištěný časopis?

Vytvořeno:26. 11. 2010, 21:49
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:Jistě jste zaznamenali, že časopis Stolní tenis skončil svou existenci a poslední číslo vyšlo v červnu letošního roku 2010.

      Měsíčník vydávala Česká asociace stolního tenisu (ČAST), která jeho zánik zdůvodnila „všeobecným útlumem tištěných sdělení a internet a e-mail jsou koncepty budoucnosti.“ Je však známo, že za zánikem časopisu s více než dvacetiletou historií stály především ekonomické potíže. Stejnou skutečností je, že asociace vydávala Stolní tenis  dva a půl roku a musela kvůli vysoce minusovému hospodaření tisk zastavit, zatímco privátní subjekt ho vydával osm let bez zjevných ekonomických potíží.

    Samozřejmě řadě z vás je líto, že časopis již nevychází a ptali jste se, zda by bylo možné ho obnovit. Během letních měsíců jsem hovořil s mnoha stolními tenisty, kteří nesdílejí oficiální zdůvodnění konce tohoto periodika a domnívají se, že tištěné médium o stolním tenise má budoucnost i v éře internetu. Ovšem za předpokladu jiného obsahu. Ideální je v dnešní době nalézt formu vzájemného propojení informací na internetu a v tištěném médiu.

    Současně vznikla skupina privátních osob, jež je připravena vydávat tištěné periodikum stolnitenis.cz. Mělo by obsahovat především publicistiku z českého a světového stolního tenisu - tedy ty novinářské formy a žánry, které se v internetových magazínech nevyskytují. Zatímco online internetový magazín Stopbal  na webové adrese www.stolnitenis.cz dbá především na zpravodajství, krátké a aktuální zprávy a odkazy na výsledkový servis a webové stránky konkrétní akce, tak tištěný celobarevný stolnitenis.cz  by obsahoval zvláště delší publicistické formy - reportáže, komentáře, rozhovory, statě o historii našeho sportu, metodické listy, poznatky trenérů, jakož i výrazné a kvalitní fotografie. Velký prostor by se dal mládeži a její výchově.

    K uskutečnění výše popsaného však bezpodmínečně potřebujeme zájem a zpětnou vazbu vás, potenciálních čtenářů časopisu stolnitenis.cz. Bez dostatečného počtu předplatitelů není možné se do vydávání pustit. Za mého vydávání měsíčníku Stolní tenis jsem s velkým úsilím vybudoval síť předplatitelů, kterou se novému vydavateli podařilo takřka zlikvidovat a poslední známé číslo hovořilo o 150 abonentech, z nichž si předplatilo časopis na rok 2010 pouhých devadesát! Za takového počtu opravdu časopis vydávat nelze.

    Pokud bude v počátku zájem alespoň 500 potenciálních předplatitelů, začneme časopis vydávat od ledna 2011. V opačném případě nemá projekt šanci na ekonomickou soběstačnost. Rozhodnutí je tedy na vás, stolních tenistech!

 

    Proto na vás míří otázka: Máte zájem o časopis stolnitenis.cz a jeho předplatné?

16 celobarevných stran + 4 strany obálky, formát A4. Cena: 40 Kč/výtisk. Roční předplatné 480 Kč. Částka za balné a poštovné je zahrnuta v ceně.

Komentáře k tomuto článku

<a href="https://teachmefashion1.com/hello-world/">Hello world</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suit/">Suit</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/elementor-4773-hoodies-for-men/">Hoodies for men</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/mens-luxury-t-shirts/">Mens luxury t shirts</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suts-iegadajieties-uzvalku-pecpasutijuma/">Suts iegadajieties uzvalku pecpasutijuma</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/trajes-de-hombre/">Trajes de hombre</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/%e5%8f%a4%e9%a9%b0/">%e5%8f%a4%e9%a9%b0/</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/chinese-yuan-to-usd/">Chinese yuan to usd</a>

 
vložil david jones, 11. 4. 2023, 15:15

Thanks to the versatility and capacity of our team, we are able to offer exactly what you need: the UK assignments for prices you can afford. Our customer support department is online 24/7. Feel free to contact the agents for  on a variety of different topics and titles. On the basis of this, we have prepared a list of the tips that can help students write UK assignment writing help. Once the base requirements of the task are understood, the next thing that you should do is conduct research. By this, it means that you should decide on which resources to consult and then read them to collect as much relevant information as possible. This is an essential step because you should be able to make your point by providing evidential material such as , figures, data, etc. Fundamentally, the success of your article is most dependent on your writing quality. To achieve the effect in your article, first, understand the language requirements and follow those to the exact word. If the article requires you to write it creatively, then make sure to employ the right UK dissertation writing help. On the other hand, if the prompt states that you should write with a formal tone then here too maintain a formal style and tone in your writing To get to that level of perfection which you were aiming for, UK essay writing help is essential that you proofread your final draft before submission. By doing this, you can detect all the errors and flaws in your article and hence, take the right measures to rectify them. By removing all of these, your article would be taken up a whole notch in terms of quality and content.

vložil Anna Church, 16. 9. 2023, 4:35