TTC Praha

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TTC Praha dokumenty a články Zajímavosti z herny, které byste měli vědět

TTC Praha – článek Zajímavosti z herny, které byste měli vědět

Možné akce:
profilové foto Míla Fuček
Míla Fuček

Zajímavosti z herny, které byste měli vědět

Vytvořeno:4. 3. 2010, 10:21
Autor:Míla Fuček
Možnosti
Anotace:Přinášíme pár zajímavostí, z nichž některé vám asi budou znít hodně paradoxně a nebo až neuvěřitelně.

Víte o tom, že týdně se při slívání nedopitých pohozených PET lahví po herně vylije pití zhruba za 200,-- až 250,-- Kč? Při tom herna se jen tak tak drží finančně nad vodou, protože pingpong si ne sebe nevydělá a většinou je dotován z jiných činností, které daný provozovatel nabízí. Únor 2010 byl prvním měsícem, kdy herna pokryla všechny náklady daného měsíce, ale vyprodukovaný zisk nastačí pokrýt ztrátu z ledna 2010, takže letošní rok je zatím v celkové bilanci ještě v mínusu.

Pokud by lidi své přebytky z pití z herny realizovali raději formou finančního daru herně, mohli bychom obnovit stoly, protože na jejich amortizaci herna samozřejmě nevydělá (není započtena ani v únoru). Měsíc má zhruba 4 týdny, za měsíc by se tedy získalo 1.000,-- Kč, což je za rok 12.000,-- Kč, což by umožnilo obnovu dvou stolů, popř. dokoupení ohrádek apod. Ušetřilo by se ještě více, protože ybchom nemuseli financovat úklid poházených PET lahví, které je nutno přenést z jedné strany haly na druhou, kde je umyvadlo, kde se vylijí, a potom s enesou prázdné přes halu zpět k sešlapání a hození do pytle na PET lahve. Dělá-li to jeden člověk, projde se při tom přes halu minimálně čtyřikrát tam a zpět. Kdyby si to uklidil každý sám po osbě, odnesl by tu jednu láhev při cestě.

V současné době jsme obnovili dva stoly. Na ně se zatím složilo 11 lidí, kteří na ně přispěli formou daru. Na začátku školního roku dalších asi 30 lidí přispělo na dva závodní stoly, které jsou na číslech 5 a 6, které stály 22.596,-- Kč. Nyní zakouopené stoly mají hodnotu kolem 20.000,-- Kč, my je pořídili od dodavatele za sponzorskou cenu 12.000,-- Kč. Zatím se na ně podařilo vybrat 2.556,-- Kč od dárců, kteří dávají nejčastěji mezi 300,-- až 500,-- Kč. Někteří dávají i méně, např. někdo daruje vyhranou cenu – poukázku Bonů CZ, menší jsou samozřejmě dary od důchodců a dětí, tedy nevýdělečně činných osob. Ideální darovanou částkou je 300,-- Kč, protože moc nevěřím, že se sejde více jak 40 dárců, navíc, když zhruba 30 lidí již darovali po 400,-- Kč na dva závodní stoly. O moc více jak 70 lidí do naší herny pravidelně nechodí.

Na závěr ještě poznámka ke kvalitě stolů. Nebuďme nevšímaví k tomu, co se děje kolem. např. stůl č. 2 se nějakým vandalům podařilo poškodit natolik, že je znehodnotili více než o 500,-- Kč. Jsou v něm dvě díry, nyní je na prodej a vypadá to, že sleva 500,-- Kč na něj nebude stačit. Nebuďme tedy lhostejní, když vidíme, že někdo mlátí pálkou do stolu a není to náraz nešťastnou náhodou při hře. Ten zdaleka tolik neublíží, jako když někdo ve vzteku vrazí do stolu držákem pálky a udělá do něj malou ostrou díru. Takovéto hráče na anšich turnajích a vůbec v herně opravdu nepotřebujeme. A obsluha herny sama toto neuhlídá, z recepce na stoly vidět není, zatím co od sousedního stolu ano.

Komentáře k tomuto článku

<a href="https://teachmefashion1.com/hello-world/">Hello world</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suit/">Suit</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/elementor-4773-hoodies-for-men/">Hoodies for men</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/mens-luxury-t-shirts/">Mens luxury t shirts</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/suts-iegadajieties-uzvalku-pecpasutijuma/">Suts iegadajieties uzvalku pecpasutijuma</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/trajes-de-hombre/">Trajes de hombre</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/%e5%8f%a4%e9%a9%b0/">%e5%8f%a4%e9%a9%b0/</a>

<a href="https://teachmefashion1.com/chinese-yuan-to-usd/">Chinese yuan to usd</a>

 
vložil david jones, 11. 4. 2023, 15:15

Nobody likes to be called lazy, incompetent, inconsistent, and failure. All of these qualities are associated with the scale of productivity displayed by . We offer a wide range of services and discounts to our friends for whom we are working, yes! That's you. You are just paying for assignment write-up with which you are getting lot more, as we always try to minimize the cost and provide: UK assignment writing help. Thus, before starting your day, you should invest time to think and write all the tasks required to be done. This will allow you to initiate your day on a good note which will help you garner immaculate outcomes in every walk of life. You may have exclaimed multiple times that you do not have extra time to spare. However, did you ever question yourself when you went out of your way to execute something you like? In fact, you only make ‘ for things which are deemed necessary by you. Thus, in order to excel in every sphere of your life, you should set your priorities straight. If you want yourself to work efficiently in constraint timespans, challenge yourself first. Set time limits for everything you do. For instance, you may promise yourself that you will watch your favourite season episodes for UK dissertation writing help. After the completion of one hour, you should terminate this activity at once. Remember, it may take a while to become accustomed to these limits but it will eventually help you attain self-control. Messy surrounding can impact your proficiency levels. Thus, you should keep your surroundings clean to keep your mind aloof from tangled thoughts. On this account, you can assign UK essay writing help to certain objects so that your living and working sphere stay organised. It is a fact to lament that most of the students do not make use of healthy eating practices. They mostly consume junk food which can readily be eaten on the go. However, such eating items do not nourish and fulfil energy requirements. Thus, students should follow a proper diet plan to infuse productivity in every task they accomplish.

vložil Anna Church, 16. 9. 2023, 4:36