Spoluhráči.cz klub HC Dračice Karlovy Vary dokumenty a články Karlovarské Dračice si v předstihu zajistily první příčku

HC Dračice Karlovy Vary – článek Karlovarské Dračice si v předstihu zajistily první příčku

Možné akce:
profilové foto Michaela Hornová
Michaela Hornová

Karlovarské Dračice si v předstihu zajistily první příčku

Vytvořeno:18. 12. 2007, 17:40
Autor:Michaela Hornová
Možnosti
Anotace:
Ženy: Neratovice - Karlovy Vary 3:6 (0:2, 1:2, 2:2)
V předposledním kole základní skupiny zajížděly karlovarské hokejistky na led Neratovic, které na ně z druhého místa ztrácely 3 body, a v případě vítězství tak mohly stále pomýšlet na první příčku. Dračice však naděje domácích rozprášily velice rychle, když na začátku druhé třetiny již vedly o tři branky. Pak již hru kontrolovaly a nedovolily soupeřkám snížit na menší jak dvoubrankový rozdíl. Dvě trefy zaznamenala Jitka Bauerová, u jedné jí asistovala brankářka Karolína Seemanová.
Podrobnosti:
Třetiny: 0:2, 1:2, 2:2.
Branky KV: Bauerová 2, V.Fričová, I.Kotrbáčková, Brichová, Vylíčilová. Asistence KV: V.Fričová, S.Kotrbáčková 2, Hornová, Seemennová. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:1. Zásahy brankářek: 56 - 28. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 2:4, 2:5, 3:5, 3:6.
 
 
Karlovy Vary:Seemannová - Wadowská Hornová, I.Kotrbáčková, S.Kotrbáčková - V.Fričová, Bauerová, Tumpachová - Brichová, Hajdová, Vylíčilová - Vaňousová, Trsková, Trampotová

Komentář zápasu:
Michal Slavík, Petr Wadowski • 

Na led v Neratovicích nastoupily Karlovarské Dračice oslabené o zraněnou Pöpperlovou a nemocné Markovou a Frkovou. Tentokrát se nenechaly svými soupeřkami překvapit a soustředěnou obrannou hrou dovolily v první třetině pouze dvakrát projít puk až k brankářce. Naopak svými 26 střelami zaměstnávaly brankářku Neratovic, která už ve 4. minutě nestačila na střelu Věry Fričové. Druhou branku přidala po samostatném úniku v 11. minutě Jitka Bauerová, které asistovala brankářka Seemennová.

Ve druhé třetině se hra vyrovnala, o čemž hovoří i poměr střel 15:16. Svůj první gól v lize žen vsítila Petra Brichová, když ve 22. minutě dorazila do sítě předchozí střelu Hornové. Na konci 36. minuty se Neratovicím podařilo snížit na 1:3, ale tříbrankový náskok hostům vrátila Jitka Bauerová opět po samostatné akci.

Ve třetí třetině měly Dračice opět více ze hry (střely 14:20), ale na obou stranách padlo po 2 brankách. Nejprve Neratovice snížily ve 42. minutě na rozdíl dvou branek, ale po souhře se svou sestrou zvýšila Ivana Kotrbáčková na 2:5. Ve stejné minutě však Neratovice opět snížily. Konečný stav stanovila Jana Vylíčilová, když zužitkovala přihrávku Soni Kotrbáčkové. Do konce utkání již branka nepadla i díky dobrým výkonům brankářek. V poslední desetiminutovce Dračice zvládly třikrát hru v oslabení. Za zmínku ještě stojí 3 nastřelené tyče Bauerové a jedna Vylíčilové.


Ohlasy po zápase:
Hodnocení trenérů Karlových Varů: Po jasné převaze v první třetině jsme zaslouženě vedli. Ve druhé třetině naše hráčky polevily ve svém nasazení a dovolily soupeřkám vyrovnat hru. Třetí třetina začala opět špatný výkonem z naší strany a soupeř se gólově přiblížil na remízu. Po stažení na dvě pětky se náš výkon zvedl a opět jsme byli lepším družstvem. Závěr utkání zdramatizovalo několik našich vyloučení, která se nám podařilo ubránit

Komentáře k tomuto článku