Spoluhráči.cz klub HC Hockey sport shop kalendář akcí HC Hockey sport shop 7 : 1 HC První Sportřební

HC Hockey sport shop – HC Hockey sport shop 7 : 1 HC První Sportřební

Možné akce:

HC Hockey sport shop 7 : 1 HC První Sportřební

Kdy:Čtvrtek 11. 3. 2010 20:00
Kde:ZS Štanice, čtvrtek 11.3. od 20 hod.
Popis akce:

Domácí odveta s HC První Spotřební se odehrála plně v naší režii. Na začátku zápasu jsme dle tradice zahazovali šanci za šancí. Ujali jsme se vedení 1:0, soupeři se však po teči před brankou podařilo vyrovnat.
Během celého utkání jsme byli lepší, soupeř se moc nedostával za půlku a skóre nebylo výrazně vyšší jen díky tomu, že jsme neustále zahazovali šance. Ke konci zápasu se rozstřílel Jakub Makalouš a dal hattrick, takže skóre narostlo na 7:1.
Do konce sezóny zbývají 2 zápasy, zatím jsme stále na 3.místě a musíme doufat, že soupeři na prvních dvou postupových místech několikrát prohrají a my všechny 3 zbývající zápasy vyhrajeme!

Sestava: Petr "Díra" Kraus - Lalo, Jirka Malát, Petr Horák, pavel Kulhánek, Radek Volf, Tony Baslík - Jakub Kovařík, Jakub Makalouš, Tomáš Rangers Vokatý - Pepa Šindelář, Jarda Volf, Michal Novák - Vojta Vlk, Jura Marynčák, Brouk. Bez omluvy nedorazil Filip Filipovič!!


Potřebujete kvalitní helmu s gelovou vystélkou?
Helma RBK 5K ve velikost M a L, různé barvy.
Cena: 1.549,- Kč
http://www.hockeysportshop.cz/helma-rbk-5k-p-790.html

Kompletní nabídka na www.hockeysportshop.cz

Důležitost: střední
Zúčastnili se (18) Jakub Kovařík, Martin Zdeněk, Jakub Makalouš, Peter Lalik, Petr Horák, Pavel Kulhanek, Jirka Marynčák, Vojtech Vlk, Filip Filipovic, Jarda Volf, Tomas Vokaty, Michal Novák, Radek Volf, Josef Šindelář, Petr Kraus, Antonín Baslík, Jiří Malát, David Frkala
Nezúčastnili se (2) Petr Kolenovsky, Tomáš Buriánek
Zadal:Martin Zdeněk, 1. 1. 2010, 21:55
Možnosti

Komentáře k této akci